13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPepe, suspendat zece etape

Pepe, suspendat zece etape

Fundaşul central al echipei Real Madrid, Pepe, a fost suspendat zece etape de către Comisia de Disciplină din Spania, după ce, în jocul cu Getafe, scor 3-2, a lovit doi adversari şi i-a insultat pe arbitri. Jucătorul lui Real Madrid l-a împins în careu pe Francisco Casquero, în minutul 87 al jocului cu Getafe, apoi l-a lovit de două ori cu piciorul. După ce portughezul l-a lovit cu pumnul în faţă pe Juan Albin, a fost eliminat şi a părăsit terenul nu înainte însă de a-i insulta pe arbitrii partidei.
În termen de zece zile, Real Madrid poate face apel la această decizie, dar, în cazul în care sancţiunea va rămâne, jucătorul nu va mai evolua pentru „galactici“ în această ediţie de campionat, din care mai sunt de disputat doar şase etape.
Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos, a spus că dezaprobă gestul lui Pepe, însă consideră că sancţiunea dictată împotriva elevului său este prea severă.
„Continuu să cred că în acele momente băiatul şi-a pierdut discernământul, nu mai avea noţiunea timpului şi a spaţiului, iar ceea ce a urmat s-a întâmplat fără voia lui. Nu a vrut să facă rău acelui jucător, dar am fost martori la un act de nebunie, pentru că tot ceea ce a făcut Pepe este impardonabil şi nu trebuie să se repete pe terenurile de fotbal“, a spus tehnicianul grupării madrilene, care a adăugat că internaţionalul lusitan a acceptat pedeapsa Comisiei de Disciplină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS