21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplaj de handbal în Sala Sporturilor

Cuplaj de handbal în Sala Sporturilor

Ambele divizionare A de handbal craiovene evoluează în etapa de sâmbătă pe teren propriu, în Sala Sporturilor din strada Brestei. Primii joacă băieţii de la CS Universitatea Craiova, de la ora 10.00, în compania celor de la Unirea Sânnicolau Mare, în etapa a doua din returul doi, seria D.

Oltenii abordează acest joc de pe prima poziţie, având un punct avans în faţa următoarei clasate, HC Arad, şi în aceste condiţii nu îşi permit un pas greşit.

Arădenii şi-au reprogramat meciul din această rundă, din deplasare, cu LPS Banatul Timişoara, pentru 28 aprilie. Tot în această etapă, HC Delignit Mehedinţi primeşte duminică, de la ora 11.00, vizita formaţiei CSM Lugoj.

În Divizia A feminină, seria B, SCM Craiova joacă sâmbătă, de la ora 12.00, acasă, cu altă formaţie olteană din serie, Dolchimex Caracal. În runda trecută, handbalistele din Bănie, care ocupă locul doi în serie, la o distanţă de şase puncte faţă de liderul Universitatea Reşiţa, au învins în deplasare pe HC Milostars Drobeta Turnu Severin, scor 36-26. Adversara de sâmbătă a formaţiei din Bănie, Dolchimex Caracal, ocupă ultimul loc în serie şi este penalizată cu 14 puncte (12 pentru nerespectare cerinţe de vârstă şi 2 pentru neprezentare). În afară de runda din această săptămână, mai sunt de disputat două etape din acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS