5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVidic vrea să uite înfrângerea cu Everton

Vidic vrea să uite înfrângerea cu Everton

Sârbul Nemanja Vidic, fundaşul formaţiei Manchester United, care a fost declarat cel mai bun jucător în partida cu Everton, pierdută cu 4-2, după penaltiuri, în semifinala din Cupa Angliei, a afirmat că echipa sa trebuie să uite de eşec şi să se concentreze asupra următoarelor obiective. „Suntem dezamăgiţi pentru că era un trofeu pe care am vrut să-l câştigăm. Am jucat bine, am avut ocazii, dar s-a ajuns la lovituri de departajare, iar acolo este o loterie. Poţi să câştigi sau să pierzi. În Liga Campionilor am câştigat, dar nu s-a întâmplat la fel şi acum. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Everton. Eu m-am antrenat foarte bine pentru penaltiuri, am marcat, dar nu era vorba numai de mine. Echipa nu a câştigat. Trebuie să uităm acest meci, să fim cât mai concentraţi asupra următoarei partide din campionat“, a spus Vidic.
Manchester United a pierdut cu 4-2, după penaltiuri, meciul cu Everton, scorul la finalul timpului regulamentar fiind egal, 0-0.
Tehnicianul Sir Alex Ferguson a dat vina pe terenul prost al stadionului „Wembley“. „Am văzut cum arăta gazonul în semifinala dintre Chelsea şi Arsenal şi nu îmi doream prelungiri. Arăta ca un burete şi era foarte dificil să controlezi balonul. A trebuit să folosesc mai mulţi jucători tineri şi mă bucur că le-am dat ocazia să joace. Era cel mai bun lucru pentru ei“, a afirmat antrenorul lui Manchester United. Finala Cupei Angliei va avea loc pe 30 mai, între Chelsea şi Everton, pe stadionul „Wembley“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS