Acasă Sport Piţurcă a acceptat să plece pentru 300.000 de euro

Piţurcă a acceptat să plece pentru 300.000 de euro

Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a declarat ieri că Victor Piţurcă a acceptat până la urmă oferta Federaţiei, în valoare de 300.000 de euro, în schimbul rezilierii contractului cu echipa naţională, actele urmând să fie semnate în această săptămână.
„Am o înţelegere verbală cu Victor Piţurcă pentru rezilierea contractului său cu FRF. Ne vom întâlni în această săptămână să semnăm şi actele, pentru a deveni totul oficial. Suma este de 300.000 de euro“, a spus Lupescu, pentru NewsIn.
Oficialul FRF susţine că, până la jumătatea lunii mai, echipa naţională va avea un nou selecţioner: „Toate numele apărute sunt speculaţii de presă. Sunt sigur că până pe 10 mai vom avea un nou selecţioner pe banca echipei naţionale“.
Victor Piţurcă a fost demis pe 9 aprilie de la echipa naţională, în urma şedinţei Comitetului Executiv al FRF, din cauza faptului că şansele de calificare la turneul final din 2010 sunt foarte mici. Comitetul Executiv al FRF l-a mandatat pe Ionuţ Lupescu să se ocupe de rezilierea contractului cu selecţionerul Victor Piţurcă.
Iniţial, oficialul Federaţiei a declarat că i-a propus acestuia suma de 250.000 de euro pentru a termina înţelegerea, care expira la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, oferta a fost însă declinată de Piţurcă. În urma acestui fapt, Comitetul Executiv al FRF a decis să mărească suma propusă pentru Piţurcă cu 50.000 de euro, ofertă acceptată în cele din urmă de fostul selecţioner.

Exit mobile version