17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra i-a arătat pumnul antrenorului Munoz

Contra i-a arătat pumnul antrenorului Munoz

Presa iberică a scris că la pauza meciului pe care Getafe l-a pierdut acasă în faţa Barcelonei, „Guriţă“ s-a enervat foarte rău şi a încercat să-l lovească pe tehnicianul Victor Munoz când acesta i-a comunicat că îl va înlocui.

Internaţionalul român Cosmin Contra a fost titular în partida pe care echipa sa, Getafe, a pierdut-o pe teren propriu, cu 0-1, în faţa formaţiei FC Barcelona. Cotidianul spaniol AS l-a numit pe fundaşul român „trompeta meciului“, considerând că „Guriţă“ a avut o prestaţie mediocră în această partidă, al cărei unic gol a fost marcat de argentinianul Lionel Messi, în minutul 18, şi care a contat pentru etapa a 31-a a primei ligi spaniole.
„Românul Cosmin Contra a fost surpriza antrenorului Victor Munoz, însă după o primă repriză slabă a fost înlocuit la pauză“, a notat sursa citată.
Potrivit presei spaniole, Contra s-a enervat foarte rău şi chiar a încercat să-l lovească pe antrenorul Victor Munoz în momentul în care a aflat că va fi înlocuit. El a fost oprit de ceilalţi jucători ai echipei Getafe şi de membri ai staff-ului tehnic. Jurnaliştii iberici au notat că acest incident este surprinzător în contextul în care Contra şi Munoz sunt prieteni în afara terenului, ei petrecându-şi multe momente împreună alături de familie.

Contra: Nu l-am agresat pe antrenor

Contactat de NewsIn, Cosmin Contra a declarat că a avut un conflict verbal cu antrenorul Victor Munoz în pauza partidei cu FC Barcelona, însă a negat că ar fi vrut să-l bată pe acesta în momentul în care tehnicianul i-a transmis în vestiar că o să fie înlocuit.
„Nu a fost nici un incident. E adevărat că am avut un schimb mai dur de replici când a hotărât să mă înlocuiască, însă doar i-am reproşat schimbarea, pentru că nu greşisem cu nimic. El chiar a dezminţit incidentul, într-o conferinţă de presă. Sunt doar interese să se bage strâmbe înaintea meciului nostru cu Real Madrid. Am o relaţie normală cu el, ca de la jucător la antrenor, dar nu sunt prieten cu el. Asta îmi mai lipsea mie, să mă bat cu antrenorii la final de carieră“, a spus Contra.
Internaţionalul român a precizat că, deocamdată, diriguitorii clubului Getafe nu i-a propus prelungirea contractului care se va încheia la sfârşitul acestui sezon.
„Nu m-a contactat nimeni de la club să-mi prelungesc contractul. Nu se pune problema, deocamdată“, a afirmat Contra, care a jucat în acest sezon 22 de meciuri, dintre care unsprezece ca titular. „Guriţă“ a marcat de două ori în acest campionat, în partidele cu Real Mallorca (din penalti, în etapa a 15-a, scor 4-1) şi cu Malaga (în etapa a 26-a, scor 1-2). Să remarcăm că internaţionalul român a primit nouă cartonaşe galbene, fiind unul dintre cei mai duri fundaşi din campionatul spaniol.

Munoz: Românul şi-a cerut scuze

Antrenorul echipei Getafe, Victor Munoz, a declarat că fundaşul român Cosmin Contra şi-a cerut scuze pentru faptul că a reacţionat cu nervozitate atunci când a fost înlocuit la pauza meciului cu FC Barcelona.
„Vreau să clarific totul pentru a nu fi probleme. La pauza meciului cu Barcelona, am hotărât să îl înlocuiesc pe Contra cu Granero, iar românul s-a supărat, nu într-un mod potrivit. I-am spus să fie respectuos, să arate că e bine crescut şi totul s-a terminat aici. A doua zi, el şi-a cerut scuze în faţa coechipierilor şi a dat explicaţii, astfel că totul este bine“, a spus Munoz.
După 31 de etape, Getafe ocupă poziţia a 15-a în ierarhia Primerei Division, având 34 de puncte, cu patru mai multe decât ocupanta primului loc retrogradabil, Recreativo Huelva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU