15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEgal şi multe ratări

Egal şi multe ratări

CSM Râmnicu Vâlcea 0

Internaţional 0

Stadion Municipal – „Zăvoi“, spectatori 5.000.

CSM Râmnicu Vâlcea: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge, – I. Popa (‘65, Melcea), Sg. Popescu (‘70, D. Orac), Gârlă (‘74, Săceanu), Dobre – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.

Internaţional: Pampea – G. Matei, V. Irieschi, F. Popa, Vlad – M. Constantinescu, Verzan, Răduţ (‘82, Ciucur), Frăsineanu – Itu (‘59, Bold), S. Kone (‘56, Jianu). Antrenor: Ştefan Stoica.

Au arbitrat: Ciprian Danşa – R. Incureac, M. Orbuleţ.

Chiar dacă toată lumea anticipa un joc închis, în care ambele formaţii vor risca puţin, vâlcenii şi argeşenii au reuşit 90 de minute spectaculoase, cu multe ocazii de gol. Oaspeţii au fost aproape de a marca încă din minutul 12, atunci când lobul lui Constantinescu s-a dus puţin peste poartă. Elevii lui Fane Stoica au continuat să domine, iar Vezan şi Frăsineanu au avut alte două oportunităţi de a deschide scorul. Oltenii s-au trezit spre finalul primei reprize şi puteau intra în avantaj la cabine: după ce Câju şi Stromajer au ratat din apropiere, Ciprian Dinu a deviat în poartă o centrare de la acelaşi Câju, dar centralul Danşa nu a validat, inexplicabil, golul. Arbitrul din Oradea a luat această decizie motivând că a fost lovitură liberă indirectă, iar mingea nu a fost atinsă de nimeni.

Partea a doua a întâlnirii a fost la fel de atractivă şi cele două formaţii s-au întrecut în ratări. „Campionul" la acest capitol a fost Stromajer, care a fost de patru ori singur cu Pampea, eroul oaspeţilor! În final a fost scor alb, rezultat care îi duce pe olteni pe poziţia a treia a clasamentului. „Atât am putut azi. Nu am avut luciditate la finalizare. Oricum, îmi felicit jucătorii pentru efortul depus", a spus după derbi tehnicianul gazdelor, Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU