16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de şase puncte pentru Vâlcea

Meci de şase puncte pentru Vâlcea

CSM Râmnicu Vâlcea – Internaţional Curtea de Argeş

Stadion „Municipal“ Râmnicu Vâlcea (Zăvoi), sâmbătă, ora 13.00.

Formaţii probabile:

CSM Râmnicu Vâlcea: Perianu – Pasăre, Vişa, Dinu, Goge – I.Popa, Sg. Popescu, Săceanu, Dobre – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.

Internaţional: Pampea – G. Matei, Chiricheş, Fl. Popa, Frăsineanu – Bold, Răduţ, Vezan, C. Lazăr – Itu, M. Constantinescu. Antrenor: Ştefan Stoica.

Vor arbitra: Ionică Serea – R. Ghinguleac, M. Orbuleţ.

CSM Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă un meci foarte important în economia luptei pentru promovarea în primul eşalon, întâlnind pe propriul teren echipa care a avut cea mai spectaculoasă revenire din seria a II-a, Internaţional Curtea de Argeş, formaţie care a promovat în eşalonul secund în această vară şi în prima parte a campionatului a „stat" în ultima parte a clasamentului, dând impresia că se luptă pentru evitarea retrogradării. Acum au ajuns la numai patru puncte distanţă de locurile care duc în Liga lui Mitică! Gazdele sunt pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul FCM Târgu Mureş, şi în aceste condiţii pentru vâlceni urmează un meci de şase puncte. Interesant este că patronul oaspeţilor, Benone Lazăr, este vâlcean şi a avut o contribuţie importantă la formarea CSM-ului, care în primele două sezoane din Liga a II-a s-a bazat pe fotbalişti veniţi de la Internaţional. Între timp, relaţiile dintre CSM şi Benone Lazăr s-au răcit, mai ales din momentul în care omul de afaceri a dorit să preia pachetul majoritar de acţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS