6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, faţă de campioană

Ştiinţa, faţă de campioană

Aflată la opt puncte faţă de liderul Dinamo, Craiova este, în opinia finanţatorului Mititelu, o echipă într-o formă deosebit de bună şi care arată un joc de campioană.

 

După patru victorii consecutive, Universitatea a pierdut în faţa adevăratului lider al campionatului, FC Timişoara, iar finanţatorul oltenilor este în continuare optimist. „Dacă există vreo echipă din afara Bucureştiului cu faţă de campioană, sincer, noi suntem. Alţii nu sunt la ora asta. Adică o echipă care să arate un joc de campioană. Eu nu văd la celelalte echipe din provincie să aibă joc de campioană. Poate acum par subiectiv. Totuşi, Dinamo a jucat fotbal cu noi, nu a venit să se pună ca alte echipe pe două rânduri. Puteau să facă şi ei un antijoc din ăla, cum o să facă, bănuiesc, Urziceniul sau alte echipe. Chiar Timişoara a făcut antijoc mult timp. Trebuie să apreciem că Dinamo a jucat fotbal. Puţine echipe din România vin să joace fotbal cu noi. Sunt puţin mai perverse…", a afirmat Adrian Mititelu duminică seară la postul public de radio din Craiova, conform site-ului www.craiovamaxima.ro.

 

Mititelu: Dacă batem Urziceniul, merităm locul II

 

Adrian Mititelu este mulţumit de situaţia actuală a echipei (locul V). „Suntem în grafic şi suntem chiar pe o poziţie destul de bună. Avem o formă sportivă deosebit de bună, avem o capacitate foarte importantă pentru a pregăti celelalte zece partide care urmează. Meciuri foarte importante şi care, dacă vor fi bine tratate şi vom avea şi noroc de rezultate pozitive, vor însemna foarte mult în îndeplinirea etapei pe care ne-am propus-o în această perioadă".

Despre întâlnirea de vineri, cu Unirea Urziceni, finanţatorul Craiova a afirmat: „Este un meci foarte greu. Dacă învingem în acest joc, putem chiar să ne extindem visele la locul doi. De la locul trei, de unde zic eu că este obiectivul nostru cel mai corect în acest moment. Este o chestiune psihologică. Dacă batem pe Urziceni, chiar putem să visăm la locul doi. Având în vedere ce s-a întâmplat până acum în campionat, Universitatea ar merita cu prisosinţă locul doi. Pentru că a arătat un fotbal foarte bun şi numai ghinionul a făcut să nu fim acum mai sus, unde meritam".

 

Napoli: Dacă se vând jucători, plec!

 

La recursul etapei de duminică seară, antrenorul Nicolo Napoli a răspuns întrebărilor fanilor Ştiinţei şi, printre altele, italianul a spus că între o eventuală ofertă din Serie A şi prelungirea contractului cu Universitatea ar alege ultima variantă. La întrebarea „Dacă la vară vor fi vânduţi mai mulţi jucători importanţi ai Craiovei, veţi mai accepta prelungirea contractului?", Napoli a răspuns ferm: „Nu, în această situaţie nu voi mai rămâne la echipă".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII