13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistele oltene s-au calificat la turneul final al junioarelor

Fotbalistele oltene s-au calificat la turneul final al junioarelor

Echipa de fotbal feminin junioare, Sporting Craiova, s-a calificat la turneul final al campionatului naţional rezervat acestei categorii de vârstă.

Sportivele pregătite de Sorin Pătraşcu au disputat turneul de calificare pe terenul din comuna Işalniţa, înregistrând o victorie, cu CSS Sibiu, scor 7-0, iar meciul cu cealaltă echipă din grupă, CSS Târgovişte, s-a încheiat după doar 45 de minute, la scorul de 1-1, formaţia târgovişteană, şi ea calificată deja la turneul final, părăsind terenul.

Pătraşcu a explicat ieri că jucătoarele de la Târgovişte au motivat părăsirea terenului prin lipsa ambulanţei, neacceptând să continue jocul şi după pauză, chiar dacă la stadion era a doua Salvare. „S-a întâmplat ca Ambulanţa să aibă o urgenţă în comună şi a plecat. A rămas Salvarea, dar antrenorul celor din Târgovişte şi-a scos fetele de pe teren, spunând că nu riscă să joace şi repriza a doua pentru că Salvarea nu este dotată corespunzător. Recunosc că a fost şi vina noastră pentru această problemă organizatorică, dar adversarele ar fi putut să joace tot meciul, pentru că oricum ambele echipe eram deja calificate la turneul final". Antrenorul craiovean a mizat pe jucătoarele: Vulpe – Craioveanu, Dragomir, Pozmac, Popa – Moacă, S. Peşu, Rogojină, Ganea – Tomescu, M. Popescu. Au mai intrat: A. Gheorghe şi Georgescu.

Patru dintre componentele formaţiei Sporting Craiova s-au prezentat astăzi la loturile naţionale de junioare pentru diferite acţiuni. Moacă şi Iacoviţă fac parte din lotul Under 19, iar Tomescu şi Popa – din lotul Under 17.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS