22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDublă confruntare Târgovişte - Craiova

Dublă confruntare Târgovişte – Craiova

Sala Sporturilor din Târgovişte va găzdui sâmbătă două partide de baschet din cadrul Diviziei A, între reprezentatele oraşelor Târgovişte şi Craiova. De la ora 16.30, vor juca băieţii de la BC Târgovişte şi SCM-U Craiova, în al doilea meci din play-out. În primul joc, desfăşurat în Bănie, la mijlocul acestei săptămâni, oltenii s-au impus cu scorul de 71-68. Al treilea meci, dacă va mai fi nevoie, se va disputa la Craiova, pe 16 aprilie. Echipa care câştigă două partide din cele trei confruntări încheie sezonul pe locul 12, iar învinsa, pe 13.

De la ora 18.00 este programată partida de la feminin între Municipal MCM Târgovişte şi SCM-CSSU Craiova, din turul I al play-off-ului. Craiovencele au realizat deja o performanţă prin accederea în primele opt locuri, fiind nou-promovate, iar la Târgovişte vor încerca să ţină piept liderului la zi, Municipal MCM, echipă neînvinsă în acest sezon. „Mergem la Târgovişte cu tot lotul. Vom folosi cele mai în formă jucătoare şi vom încerca să limităm proporţiile scorului. Sunt sigur că baschetbalistele din Târgovişte nu ne vor menaja", a spus antrenorul fetelor de la SCM-CSSU, Liviu Manea. Jocul doi este programat la Craiova, pe 14 aprilie, iar al treilea, pe 17 aprilie, la Târgovişte.

 

Vicecampioane la tineret

 

Câteva dintre baschetbalistele de la SCM-CSSU au participat zilele trecute la Final-Four al Campionatului Naţional de tineret (sub 20 de ani), desfăşurat chiar în Bănie, unde au obţinut titlul de vicecampioane naţionale. Jucătoarele pregătite de soţii Liviu şi Daniela Manea au fost învinse în finala competiţiei de echipa din Alexandria, la o diferenţă de 30 de puncte, scor 69-39. La acest Final-Four s-au prezentat doar trei echipe, Alexandria, Târgovişte şi Craiova. A patra echipă care avea drept de participare, Târgu Mureş, nu s-a prezentat, reprezentanţii acesteia motivând că au fost înştiinţaţi prea târziu de perioada de disputare a acestui ultim act. În final au rămas doar două formaţii, Craiova şi Alexandria, deoarece echipa din Târgovişte s-a retras de pe teren în semifinale, pierzând cu 20-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS