13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKaka este atras de Premier League

Kaka este atras de Premier League

Jucătorul brazilian ar vrea să evolueze în campionatul Angliei dacă va fi nevoit să se despartă de AC Milan.

Internaţionalul brazilian al lui AC Milan, Ricardo Kaka, a declarat că ar vrea să evolueze în campionatul Angliei dacă va fi nevoit să se despartă de echipa italiană, deşi în această perioadă ziarele spaniole scriu că atacantul va ajunge din vară la Real Madrid.
„Îmi place mult fotbalul care se joacă în Premier League. Ar fi prima mea opţiune dacă va fi să plec de la AC Milan. Am vorbit cu mai mulţi jucători care evoluează în Anglia şi cu toţii mi-au spus că este un campionat extrem de competitiv şi spectaculos“, a afirmat câştigătorul din 2007 al „Balonului de Aur“.
Kaka (27 de ani) a fost cumpărat de AC Milan în vara lui 2003 de la formaţia braziliană Sao Paulo pentru aproximativ nouă milioane de euro. În cele aproape şase sezoane pe care le-a petrecut în tricoul grupării rossonere, acesta a cucerit titlul în Serie A, Liga Campionilor, Supercupa Europei, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi valoroşi jucători ai lui Carlo Ancelotti.
În ultimele zile, mai multe publicaţii sportive iberice au notat că Ramon Calderon, favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale la Real Madrid, a obţinut acordul lui Kaka pentru un transfer în capitala Spaniei, la finalul acestui sezon. Internaţionalul brazilian a mai fost dorit în iarnă şi de conducerea lui Manchester City, care a fost dispusă să achite în schimbul serviciilor sale suma de 120 de milioane de euro. Atunci, oficialii lui AC Milan au acceptat oferta formaţiei engleze, însă jucătorul a fost convins de manifestaţiile fanilor rossoneri să continue la gruparea milaneză.

Galliani: Nu negociem pentru Kaka

Vicepreşedintele formaţiei italiene AC Milan, Adriano Galliani, a afirmat că este amuzat de informaţiile potrivit cărora brazilianul Kaka şi tehnicianul Carlo Ancelotti vor pleca din vară la alte echipe.
„În fiecare dimineaţă citesc tot felul de poveşti fantastice în ziare şi mi se par foarte amuzante. Să fim serioşi, realitatea este diferită. Nu există nici un fel de negociere privind transferul lui Ricardo Kaka. De asemenea, Milan nu a contactat nici un alt antrenor, deoarece Ancelotti are contract cu noi până pe 30 iunie 2010“, a afirmat Galliani.
El a adăugat că nu a discutat nimic despre acest subiect cu antrenorul lui Cagliari, Massimiliano Allegri, iar acesta şi-a prelungit miercuri contractul până în vara anului 2011 cu actuala sa echipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS