16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHiddink dorea mai multe goluri

Hiddink dorea mai multe goluri

Paradoxal, după victoria obţinută de Chelsea cu 3-1 la Liverpool, antrenorul londonezilor, Guus Hiddink, s-a declarat mulţumit de rezultat, dar dezamăgit că echipa sa nu a marcat mai multe goluri. „Sunt nemulţumit pentru că nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Oricum, este foarte greu să o înfrunţi pe Liverpool la ea acasă şi dovadă în acest sens sunt precedentele întâlniri jucate aici. Am început mai slab, am avut probleme în apărare şi de aceea am primit un gol în primele minute ale partidei. Am avut apoi diverse ocazii să egalăm şi până la urmă am reuşit. Poate alte echipe s-ar fi mulţumit cu o remiză pe «Anfield Road», dar nu a fost cazul nostru şi trebuie să le mulţumesc băieţilor că au avut puterea să lupte pentru victorie“, a spus Hiddink.
Tehnicianul olandez a spus că absenţa lui John Terry, suspendat pentru meciul retur, nu o va afecta foarte mult pe Chelsea: „Terry nu va evolua în următorul meci, dar noi avem în lot jucători care îl pot înlocui. Va trebui să fim foarte concentraţi, pentru că Liverpool este o echipă capabilă de orice“.
Hiddink l-a lăudat pe fundaşul Ivanovic, autorul a două goluri în partida de pe „Anfield Road“. „Ivanovic este un băiat foarte serios, care se antrenează ca un profesionist, chiar dacă nu joacă de fiecare dată. L-am văzut de multe ori în Rusia şi i-aş dori fiecărui antrenor să aibă un jucător cu mentalitatea sa“, a spus Hiddink, care, pe lângă funcţia de antrenor la Chelsea, o deţine şi pe cea de selecţioner al naţionalei Rusiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS