10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUmiliţi de Unirea Urziceni, buzoienii se declară penibili

Umiliţi de Unirea Urziceni, buzoienii se declară penibili

Antrenorul Balaur a scos flăcări pe nări după ce echipa sa a fost răpusă de trupa „Bursucului".

Unirea Urziceni a făcut instrucţie cu Gloria Buzău în meciul pe care l-a susţinut marţi, în deplasare, şi pe care elevii lui Dan Petrescu l-au câştigat cu 5-1. Golurile trupei ialomiţene au fost marcate de Bilaşco (‘5, ‘35), Pădureţu (‘24-penalti),
Rusescu (‘25) şi Apostol (‘90), în timp ce pentru gazde a înscris David Sanchez (‘41). Arbitrul craiovean Sebastian Colţescu a acordat în acest meci şase cartonaşe galbene şi două roşii, buzoienii Mera (‘24) şi Sandu (‘89) fiind trimişi mai devreme la cabine.

Antrenorul secund al buzoienilor, Ion Balaur, i-a numit „penibili" pe jucătorii săi, părând să regrete faptul că nu este boxer pentru a-i lua la bătaie.

„Am jucat penibil. Am început foarte prost jocul, iar în primele 20-25 de minute s-a terminat totul. Celelalte minute au fost doar aşa, să arătăm cât de penibili suntem. Astăzi am greşit toţi, în frunte cu mine. Avem limite, dacă luăm gol, cădem imediat şi ne transformăm într-o echipă penibilă. Nu ştiu ce aş putea să le fac jucătorilor, însă sigur nu pot să-i iau la bătaie, deoarece nu sunt boxer", a opinat Balaur.

„Bursucul" exultă

 

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a spus că este foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi, însă acest succes trebuie neapărat completat cu o victorie în faţa Rapidului, etapa viitoare.

„Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu mă aşteptam să conducem cu 4-0 în minutul 35. Nu pot spune că echipa şi-a revenit după acele evoluţii mai şterse din ultima perioadă. Consider că meciul cu Rapid va fi concludent. Degeaba am câştigat cu Gloria Buzău, dacă nu batem Rapidul etapa viitoare", a spus „Bursucul".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS