16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză spectaculoasă în All Star Game-ul feminin

Remiză spectaculoasă în All Star Game-ul feminin

All Star Game, considerat cel mai important eveniment baschetbalistic al anului, a adus luni seară în Sala Sporturilor din Alexandria un public numeros şi entuziast, care a urmărit pe parcursul a aproape trei ore, cu relaxare şi încântare, un show realizat de selecţionatele celor mai bune jucătoare din campionatul intern, împărţit în două echipe, România, respectiv World.

Scorul, stabilit în ultimele secunde, 103-103, nu contează, în condiţiile în care printre marcatori s-a aflat şi unul dintre arbitrii meciului.

În primele două sferturi, caracteristica principală a fost cea de întrecere sportivă, iar în următoarea repriză au apărut multe elemente de spectacol. La un moment dat, pentru aproape 20 de secunde, echipa României a fost alcătuită din şase majorete din grupul de pe marginea terenului care a contribuit, de altfel, la menţinerea permanentă a atmosferei de show. În pauze, s-au acordat mai multe premii spectatorilor din tribună. Nu a fost uitat, la sfârşitul partidei, antrenorul de la BC Teleorman, Mădălin Piperea, care a primit de ziua lui de naştere un tort din partea preşedintei FRB, Carmen Tocală. Monica Brosovszky-Boriga (România) a câştigat premiul pentru cele mai multe reuşite de trei puncte, baschetbalista de la campioana Municipal MCM Târgovişte finalizând, într-un concurs special, 11 din 15 aruncări.

Cea mai bună jucătoare din All Star Game a fost declarată de juriu Cherise Graham (World), de la CSM Satu Mare.

 

Vâlceanca Milena
Krstajic, aleasă miss

 

În selecţionata României au jucat şi două sportive de la SCM-CSSU Craiova, Cristina Ciocan şi Alexandra Cutaş, alături de Annemarie Pârâu, Monica Brosovszky-Boriga, Svetlana Drăguşin, Larisa Toma, Florina Diaconu (CET Govora), Liliana Scarlat, Anca Şipoş, Claudia Pop, Erzsebet Ambruş şi Elisabeth Pavel. Antrenori: Dan Fleşeriu şi Cătălin Tănase.

Pentru selecţionata World au evoluat: Cherise Graham, Chrissy Givens, Olga Cazac, Judit Kajdcasi, Kine Fatou Kane, Sharnee Zoll, Megan Duffy, Lisa Bue, Salimata Diatta, Milena Krstajic (CET Govora), Monique Coker şi Tijana Rus. Antrenori: Deri Csaba şi Mădălin Piperea. Milena Krstajic a fost desemnată miss
All Star Game. „Nu mă aşteptam să câştig acest premiu pentru că au fost atâtea fete frumoase aici. Nu m-am gândit niciodată la lookul meu, ci la jocul meu care este mai important decât felul cum arăt", a declarat jucătoarea vâlceană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS