7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu stă pe tuşă 40 de zile

Mutu stă pe tuşă 40 de zile

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost operat luni seară, după ce în urma artroscopiei efectuate dimineaţa s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng. Jucătorul formaţiei antrenate de Cesare Prandelli a fost operat la clinica Villa Stuart din Roma, iar peste şapte zile va trebui să efectueze un nou consult medical. Intervenţia chirurgicală a durat aproximativ o jumătate de oră.
În urma diagnosticului stabilit de medicii italieni, Adrian Mutu este nevoit să stea departe de gazon aproximativ 40 de zile, timp în care va rata partidele cu Cagliari, Udinese, Roma şi Torino. Românul ar putea reveni pe teren în meciul cu Catania, programat pe 10 mai, şi va mai apuca să joace în ultimele patru etape din Serie A.
Adrian Mutu nu a evoluat miercuri, în partida pe care reprezentativa României a disputat-o contra naţionalei Austriei, din cauza durerilor la genunchiul stâng. Tricolorii au pierdut miercuri, în deplasare, scor 1-2 (1-2), meciul susţinut în compania selecţionatei Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, înregistrând a treia înfrângere în cinci meciuri disputate în grupa a 7-a. Românul nu a jucat nici în partida Atalanta Bergamo – AC Fiorentina, scor 1-2, disputată duminică în etapa a 30-a din Serie A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS