20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSanti Cazorla ratează sferturile Ligii Campionilor

Santi Cazorla ratează sferturile Ligii Campionilor

Atacantul lui Villarreal nu poate juca în meciul din această seară, cu Arsenal, după ce sâmbătă seară, la partida cu Almeria, a suferit o fractură de peroneu, care îl va ţine departe de gazon întregul sezon.

În cea mai importantă competiţie fotbalistică europeană intercluburi, Liga Campionilor, se vor disputa astăzi şi mâine partidele din prima manşă a sferturilor de finală. Pentru astăzi sunt programate meciurile Villarreal – Arsenal Londra şi Manchester United – FC Porto, în timp ce mâine se vor disputa partidele Liverpool – Chelsea şi Barcelona – Bayern München. Toate întâlnirile vor începe la ora 21.45.

Villarreal – Arsenal

În meciul din această seară, de pe „El Madrigal“, nu va putea juca pentru „Submarinul galben“ atacantul Santi Cazorla. Jucătorul lui Villarreal nu va mai evolua în acest sezon după ce sâmbătă seară, la meciul cu Almeria, pierdut cu 0-3, a suferit o fractură de peroneu. Jucătorul a fost scos de pe teren în minutul 64, după ce antrenorul Manuel Pellegrini nu mai avea schimbări la dispoziţie, iar echipa evolua cu un om mai puţin, după eliminarea lui Pires.
Spaniolul de 24 de ani a câştigat vara trecută titlul de campion european alături de echipa naţională a Spaniei şi va rata întâlnirea cu Arsenal, din Liga Campionilor, dar şi Cupa Confederaţiilor. El va fi supus luni unor noi investigaţii medicale pentru a afla dacă este necesară intervenţia chirurgicală.
„Sunt foarte trist pentru că se apropie o parte foarte frumoasă din acest sezon şi eu o voi rata. Ştiu cât de gravă este accidentarea şi rămâne să-mi încurajez colegii. Am auzit un zgomot la picior şi ştiam că era ceva rău“, a afirmat Cazorla la ieşirea din spital.

Manchester United – FC Porto

Atacantul lui Manchester United, Dimitar Berbatov, a devenit indisponibil în următoarele două săptămâni din cauza unei noi leziuni la gleznă şi nu va putea evolua în cele două meciuri cu FC Porto, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Cel mai probabil, Dimitar va sta pe tuşă încă două săptămâni“, a spus antrenorul grupării de pe „Old Trafford“‘, Sir Alex Ferguson.
Berbatov s-a accidentat în partida cu Fulham din etapa precedentă din Premier League şi urma să revină pe gazon în meciul cu Aston Villa, din weekendul trecut. La antrenamentul de vineri, atacantul de 28 de ani a suferit o nouă accidentare la glezna dreaptă şi va fi obligat să ia o pauză de 15 zile.
În aceste condiţii, Manchester nu va putea conta pe aportul lui Berbatov în meciurile de campionat cu Aston Villa şi Sunderland şi nici în „dubla“ cu FC Porto, din sferturile Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS