10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPreşedintele lui Wigan nu-l suportă pe Capello

Preşedintele lui Wigan nu-l suportă pe Capello

Dave Whelan, preşedintele clubului din Premier League, Wigan, a afirmat că Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a trădat fotbalul britanic atunci când a decis să-l numească selecţioner pe italianul Fabio Capello.
„Nu cred că antrenorii britanici sunt la fel de buni ca omologii lor străini, ci sunt chiar mai buni, iar Steve Bruce şi David Moyes au demonstrat acest lucru la echipele lor. Mai este şi Alex Ferguson la Manchester sau Martin O’Neill la Aston Villa. Avem cei mai buni antrenori din lume, englezi, galezi, irlandezi sau scoţieni. Anglia nu are nevoie de un selecţioner străin“, a spus preşedintele lui Wigan, Dave Whelan.
Acesta a catalogat drept ridicolă alegerea lui Capello, deşi acesta a avut rezultate foarte bune în meciurile în care a condus naţionala Angliei.
„Suntem în patria fotbalului, pentru numele lui Dumnezeu! Nu-mi vine să cred că avem nevoie de antrenori străini. Nu trebuia să căutăm un selecţioner în altă ţară. Rezultatele din preliminarii sunt bune, dar nu cred că erau mai slabe dacă FA numea un englez. Steve Bruce este prea bun pentru Anglia, vorbesc serios“, a mai spus acesta.
Echipa naţională a Angliei a câştigat toate cele cinci meciuri jucate în preliminariile CM 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS