10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, inapt o lună

Mutu, inapt o lună

Atacantul român Adrian Mutu a efectuat ieri o artroscopie la o clinică din Roma şi, conform presei italiene, a şi suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng. Mutu a fost consultat la clinica Villa Stuart din Roma, iar presa peninsulară a remarcat că Fiorentina ar fi preferat ca „Briliantul“ să facă doar fizioterapie, dar echipa medicală a decis că este nevoie de o intervenţie chirurgicală. Operaţia a fost efectuată de profesorul Pierpaolo Mariani, iar Adrian Mutu va fi indisponibil aproximat o lună.
Înainte de a intra la clinica Villa Stuart, atacantul român a spus că este nevoit să ia o pauză, deoarece trebuie să-şi rezolve problemele cu genunchiul, din cauza cărora trece printr-o formă mai slabă.
„Este imposibil să continuu în această situaţie. Acum vom vedea cu adevărat ce se întâmplă cu genunchiul stâng. Am jucat în acest sezon în meciuri în care eram 20% apt, iar durerea m-a împiedicat să evoluez aşa cum îmi doream. Vreau să îmi revin cât mai repede posibil şi să-mi ajut echipa în acest final important de campionat. Nu are sens să mai forţez şi, chiar dacă trebuie să iau o pauză, la întoarcere voi fi adevăratul Mutu“, a afirmat Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU