24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Maximilian Nicu nu mai este lideră

Echipa lui Maximilian Nicu nu mai este lideră

Hertha Berlin, echipa la care evoluează şi internaţionalul român Maximilian Nicu, a fost învinsă cu scorul de 3-1 pe teren propriu de Borussia Dormund, în etapa a 26-a a Bundesligii, şi a pierdut prima poziţie în clasament. Cu Nicu pe teren încă din primul minut, Hertha s-a văzut condusă la pauză cu 1-0, pentru oaspeţi înscriind Frei în minutul 25. Berlinezii au egalat în minutul 54, graţie reuşitei lui Rafael, dar Dortmund a mai punctat de două ori prin Kehl (‘63) şi Valdez (‘83) şi a plecat cu toate cele trei puncte de pe stadionul „Olimpic“ din capitala Germaniei. Max Nicu a rămas pe teren până în minutul 67.
Primul loc în clasamentul Bundesligii este ocupat la egalitate de puncte de VfL Wolfsburg şi Hamburg SV. Formaţia antrenată de Felix Magath, VfL Wolfsburg, a învins pe teren propriu pe campioana en-titre, Bayern München, cu un scor incredibil, 5-1. Au marcat Gentner (‘44), Dzeko (‘63 ‘66), Grafite (‘74, ‘77) pentru Wolfsburg  şi Luca Toni (‘45) pentru Bayern. Bavarezii au coborât pe poziţia a patra după această înfrângere ruşinoasă.
În schimb, Hamburg s-a impus la limită, cu 1-0, în faţa lui Hoffenheim, prin golul marcat de Pitroipa în minutul 28.     Echipa lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart, a câştigat cu 2-1 meciul jucat în deplasare la Bochum. Au marcat Cacau (‘58) şi Tasic (‘89) pentru Stuttgart şi Epalle (‘48) pentru gazde. La oaspeţi, Ciprian Marica nu a fost reţinut în lot din cauza problemelor medicale.
În alt meci, Eintracht Frankfurt a învins pe Energie Cottbus 2-1 (Liberopoulos ‘15, Ziebig ‘51-autogol / Rangelov ‘11, din penalti). La oaspeţi, Emil Jula a jucat 79 de minute, iar Ovidiu Burcă a rămas pe banca de rezerve.
Aseară, după închiderea ediţiei, s-au jucat meciurile FC Köln – Bayer Leverkusen, Karlsruhe – Borussia M’gladbach şi Werder Bremen – Hannover 96.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS