10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii sunt consideraţi outsideri la Piteşti

Pandurii sunt consideraţi outsideri la Piteşti

FC Argeş – Pandurii

Stadion „Nicolae Dobrin“, sâmbătă, ora 18.00, netelevizat.

Formaţii probabile:

FC Argeş: Boşneag – M. Stan, Bălaşa, Lăcustă, Poienaru – Cr. Tănase, Tameş, Bazzi, Năstăsie – Dulcea, Kamara. Antrenor: Ionuţ Badea.

Pandurii: Mingote – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Grecu – Hidişan, Vancea, Stângă, I. Stancu – Tremonti, Raskovic. Antrenor: Sorin Cîrţu.

Vor arbitra: I. Ivan – Cl. Bochiş şi Ov. Maier.

Pandurii speră la un rezultat pozitiv la Piteşti, acolo unde nu au pierdut niciodată în ultimii patru ani.

Şubrezită de „răscoala" împotriva lui Cîrţu şi de rezultatele slabe, echipa Pandurii Târgu Jiu are nevoie de o victorie pe terenul lui FC Argeş, formaţie care porneşte cu prima şansă în duelul cu gorjenii, chiar dacă rezultatele directe din ultimii patru ani nu o recomandă. „Orice rezultat pozitiv este bun pentru psihicul jucătorilor. FC Argeş are o stare de spirit diferită faţă de noi, poziţia din clasament e alta şi e normal să fie considerată favorită, mai ales că joacă acasă. Dar o să vedem. Totul depinde de puterea pe care o au jucătorii să treacă peste ce a fost şi să demonstreze contrariul a ceea ce s-a petrecut până acum. Mie îmi place echipa celor de la FC Argeş şi cum arată, şi cum joacă. Au şi un antrenor bun, pe care îl consider foarte talentat şi de perspectivă şi care gândeşte frumos jocul. Bravo lui că a gestionat bine situaţia de acolo şi a făcut un lucru bun! Vedem ce vom face la Piteşti. Indiferent de rezultat, nici nu ai timp să digeri ce va fi, nici să te bucuri, nici să te plângi, că vine următorul meci, de marţi, cu Steaua. Apoi, sâmbătă cu Mediaş", a spus Cîrţu.

De voie, de nevoie, „Sori-naccio" este obligat să recurgă la mai multe schimbări în primul unsprezece, însă ceea ce îl îngrijorează pe tehnician este starea de spirit a elevilor săi. „Jucătorii sunt aceiaşi ca şi până acum, cu excepţia lui Alin Rus, care era la toate meciurile titular şi poate fi considerat ca o lipsă importantă a echipei. Dar şi în turul campionatului am jucat fără el şi consider că s-au înregistrat rezultate bune şi la Constanţa, şi la Iaşi, şi cu CFR, şi la Galaţi. Nu ar fi un impediment că lipseşte Rus. Problema este legată de starea de spirit, de starea psihică a lor", a mai afirmat Cîrţu.

Acesta a sugerat conducerii tehnice să deblocheze plata drepturilor salariale înaintea acestui joc pentru a-i motiva pe jucători. „Ar putea să fie o strategie deblocarea salariilor. Preşedintele este supărat, pentru că şi-a dorit altceva de la echipă. După forţa pe care a arătat-o în tur, s-a gândit la un loc la jumătatea clasamentului, nu la retrogradare", a mai spus tehnicianul.

 

Piţurcă, doar rezervă

 

Revenit după o accidentare, Alexandru Piţurcă nu va prinde primul unsprezece cu FC Argeş, urmând să ia loc pe banca de rezerve. „Vom conta şi pe Piţurcă, el s-a pregătit ultima săptămână normal. Însă are vreo trei săptămâni de la meciul cu Urziceni, două în care a stat şi una în care a lucrat şi are un tonus de antrenament bun, dar nu atât cât să joace titular. A mai şi pierdut din antrenamente, însă vom apela la el. Nu joacă de la început, dar este în lot şi trebuie să accepte şi această postură", a comentat Cîrţu. Hidişan, Martinovic şi Grecu ar putea apărea, în premieră, printre titularii pandurilor. În schimb, internaţionalii Păcurar şi Iordache nu au fost selecţionaţi pentru acest joc, iar Murgan este suspendat.

 

Bilete mai scumpe cu Steaua

 

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a hotărât să scumpească biletele pentru jocul cu Steaua de marţi, 7 aprilie, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. La peluze, un tichet de acces va costa 15 lei faţă de 5 lei, iar la tribuna a II-a, va fi de 20 de lei faţă de 10 lei, cât s-a plătit la partidele precedente. Ele vor fi puse în vânzare la casa de bilete de la stadionul „Municipal" luni, între orele 16.00-20.00, şi marţi, între orele 9.00-19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII