9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAvădanii crede în calificare

Avădanii crede în calificare

Extrema Oltchimului, Elena Avădanii, aşteaptă cu emoţie meciul contra danezelor de la Viborg, din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Ne-am relaxat la Moeciu. Încă nu am intrat în febra meciului cu Viborg. Avem la dispoziţie încă o săptămână şi câteva zile pentru a pregăti această întâlnire, cea mai importantă a sezonului de până acum. Am muncit mult să ajungem aici şi nu vrem să ne oprim în semifinale", a spus Avădanii. „Noi avem 50% şanse de calificare, ele tot aşa. Numai după manşa tur, de la Râmnicu Vâlcea, se poate spune cine dintre Oltchim şi Viborg este favorită. Eu sper din tot sufletul ca şansele noastre să crească. Important este să învingem. Cu cât diferenţa va fi mai mare, cu atât este mai bine pentru noi. Important este că vom avea în spate un public fantastic pe care-l simţim aproape la fiecare partidă importantă", a completat extrema campioanei României la handbal feminin.

Elena Avădanii se bucură că de la oaspete va lipsi golghetera Bojana Popovic: „Este una dintre cele mai bune marcatoare de la Viborg, poate fi un avantaj pentru noi că ea lipseşte. Nu trebuie, însă, să ne culcăm pe o ureche, pentru că au multe alte handbaliste periculoase, care ne pot pune mari probleme. Încă nu am vizionat înregistrări ale meciurilor cu Viborg, nici cu şi nici fără Popovic".

În teren, Avădanii spune că va uita prietenia care o leagă de fosta sa colegă de la naţionala României, Cristina Vărzaru: „În teren va fi altceva, suntem profesioniste. După meci avem timp să vorbim, indiferent de rezultat".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS