14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRus, băgat la înaintare

Rus, băgat la înaintare

Fostul căpitan al pandurilor, Alin Rus, susţine că jucătorii s-au revoltat împotriva lui Sorin Cîrţu, însă numai el şi cu Mândrean au plătit. „Colegii m-au trimis pe mine la Condescu să-i spun să vină în vestiar ca să discute cu ei, pentru că nu mai suportă condiţiile de lucru. Nu m-au trimis să mă întâlnesc cu Condescu şi să beau o cafea. Eu personal nu aveam nimic, eram titular şi puteam să-mi văd de treabă, pentru că mie Cîrţu nu mi-a făcut nimic. O să fac public acel tabel cu 18 jucători, 17 români şi un străin, care au semnat împotriva antrenorului Cîrţu şi au scris că nu vor să mai lucreze cu el. Ăia nu-s colegi. Dacă erau caractere, acum ziceau că vor să-şi dea şi ei demisia pentru că aşa discutaserăm înainte şi acum trebuia să plece şi ei. Dar nu sunt caractere şi nu au fost niciodată. Pe unde au fost, i-au dat afară şi au retrogradat. Ce caractere să fie ei?", şi-a atacat Rus foştii colegi.

 

Simion şi-a cerut scuze

 

Alin Rus şi Sergiu Mândrean şi-au reziliat, pe cale amiabilă, contractele cu Pandurii Târgu Jiu. În schimb, Valentin Simion, care speră că va fi iertat de Sorin Cîrţu, şi-a cerut scuze tehnicianului şi i-a cerut să-l reprimească în lot, însă nu a primit încă un răspuns. „Nu s-a luat nici o decizie. Nu vreau să mai comentez ce-a fost. Vreau să aflu odată ce fac, să-mi văd de treaba mea şi cu asta, basta. Fiecare a avut o nemulţumire şi şi-a spus-o. Acum sunt în conflict şi nu are rost să mai discutăm subiectul ăsta. Eu o să încerc să mă antrenez sub comanda antrenorului Sorin Cîrţu, dacă o mai fi cazul… Vom vedea ce decide şi preşedintele", a declarat Simion.

Disponibilizarea atacantului este profitabilă pentru clubul Pandurii, care economiseşte 150.000 de euro. „Rus a jucat la noi trei ani, şi-a făcut datoria, dar acum a venit timpul să ne despărţim. L-am lăsat liber şi îi doresc mult noroc. Mândrean nu avea perspective. În iarnă a refuzat să meargă la Vâlcea şi să joace. E liber şi el. Cu Simion mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dacă pleacă de la noi, atunci nu vom mai plăti 150.000 de euro Stelei pentru transferul definitiv", a declarat preşedintele Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS