21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRegulile lui Artimon

Regulile lui Artimon

Tehnicianul CSM-ului, Alin Artimon, este decis să respecte regulile pe care le-a impus de la venirea la Râmnicu Vâlcea, indiferent de numele fotbaliştilor pe care-i antrenează: „Am stabilit nişte reguli în momentul în care am venit la CSM, le voi respecta tot timpul cât voi sta aici. Cel mai bun exemplu este cel al lui Kutlakic. A luat cartonaş roşu în meciul cu Mureşul, a stat la Câmpia Turzii. A intrat Vişa, a avut o şansă şi a jucat bine. Eu nu pot să-l scot acum din echipă, vă daţi seama ce mesaj aş transmite. Bogdan va fi titular şi în meciul următor. Asta este, nu contează numele fotbaliştilor. Într-o situaţie asemănătoare este şi Pasăre, care a jucat bine şi va rămâne titular".

Pe de altă parte, tehnicianul timişorean a decis să-i amendeze pe Sergiu Popescu şi Petre Goge, ambii greşind la primul gol marcat de Mechel. „La 2-0 noi trebuia să stăm liniştiţi, să avem un joc foarte uşor. Am fost fraieri, ne-au dat un gol şi au venit peste noi. Sergiu şi Petre au greşit, nu au respectat sarcinile pe care le-am stabilit la antrenamente. Au greşit, vor plăti!", a mai spus Artimon.

Dorin Mihuţ a ajuns în Serbia pentru tratament şi ieri a susţinut primele şedinţe cu un vraci din India, în timp ce Roszel este la finalul recuperării şi va fi apt de joc la meciul de duminică împotriva severinenilor de la FC Drobeta. În ceea ce priveşte televizarea partidei, antrenorul vâlcenilor crede că este un avantaj pentru CSM: „Împuşcăm doi iepuri deodată. Meciul se va da înregistrat şi toată lumea va vedea ce va fi în teren, iar riscul unor probleme care nu au legătură cu fotbalul sunt mai mici. Pe de altă parte, oamenii vor veni la stadion să vadă partida în direct, pentru că la ora difuzării înregistrării vor cunoaşte deja rezultatul".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS