10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Costea este în top

Mihai Costea este în top

Atacantul Universităţii a marcat, conform microbiştilor, cel mai spectaculos gol al etapei trecute.

 

Golul de 4-1 marcat de Mihai Costea în minutul 70 al meciului cu CFR Cluj a fost desemnat cel mai frumos din etapa a 21-a, într-un sondaj realizat de GSP TV. „Nilă" a reuşit să marcheze după ce a primit o pasă la mijlocul terenului de la Wobay, a făcut o cursă de 30 de metri, apoi a şutat din marginea careului la colţul scurt, umilindu-i pe campioni. Wobay a fost recompensat, având acceptul clubului să plece acasă, în Sierra Leone, pentru a-şi aduce soţia la Craiova, iar Mihai Costea a primit cele mai multe voturi din partea microbiştilor, devansându-i clar pe Nicolae Grigore, Ionel Dănciulescu, Ovidiu Herea şi Winston Parks, şi ei marcatori etapa trecută. Wobay a revenit în România luni seară, iar ieri şi-a reluat antrenamentele alături de restul alb-albaştrilor.

Victoria spectaculoasă cu CFR Cluj i-a determinat pe oficialii Ştiinţei să scoată la vânzare, pentru următorul meci de pe „Ion Oblemenco", numărul maxim de bilete permis de regulament. Cele 22.500 de tichete pentru partida cu Dinamo (miercuri, 8 aprilie, ora 21.00 – Antena 1) vor putea fi achiziţionate începând de astăzi de la sediul clubului şi de la vânzătorii volanţi. Preţurile au rămas aceleaşi ca la meciul cu CFR Cluj, adică 15 lei la peluză, 20 de lei la tribuna a II-a, 25 de lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna 0.

 

Oţelul, greu de învins

 

Până la meciul cu Dinamo, Ştiinţa mai are de trecut duminică un examen foarte dificil, în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Palmaresul este de partea moldovenilor, care s-au impus de 19 ori în cele 39 de meciuri jucate. Şapte partide s-au terminat nedecis, iar în 13 dintre ele, câştig de cauză au avut oltenii. Ultima victorie a juveţilor în faţa gălăţenilor s-a înregistrat în turul acestui sezon, când Universitatea s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Valerică Găman în minutul 61. De-a lungul anilor, pe teren propriu, Oţelul a fost greu de învins, victoria revenind doar de două ori alb-albaştrilor. 14 partide au fost câştigate de moldoveni, iar trei s-au încheiat la egalitate. Universitatea a obţinut ultima victorie la Galaţi pe 9 august 2003, scor 1-0, echipa din Bănie fiind condusă atunci de pe bancă de Sorin Cîrţu. A înscris Jeremie Njock (‘4), atacantul camerunez aflându-se şi acum în lotul Ştiinţei, însă prezenţa lui pe teren la Galaţi este incertă de data aceasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII