5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, în vacanţă

Gorjenii, în vacanţă

După victoria în faţa celor de la HC Odorhei, scor 28-16, handbaliştii de la Energia Pandurii Târgu Jiu au primit câteva zile de pauză, deoarece Liga Naţională s-a întrerupt până pe 25 aprilie pentru câteva acţiuni ale loturilor naţionale, iar ultimele patru etape rămase din acest campionat se vor disputa în două săptămâni. „Avem acum liber o lună. FRH ne-a terminat, pentru că noi nu suntem echipe care să jucăm trei meciuri pe săptămână. O să le dăm patru zile libere să-şi recapete puterile. Coelho nu mai are aceeaşi putere fizică, nu ştiu ce se întâmplă cu el. După gripă a slăbit şapte kilograme. L-am lăsat acum o săptămână în Portugalia, poate îşi revine la greutatea normală, cu fructe de mare, ce mănâncă ei acolo. Poate o să-şi revină şi Stojanovic. La interul dreapta avem ghinion. Sper să se refacă în aceste trei săptămâni", a spus antrenorul gorjenilor, Vasile Stângă.

Meciul cu Constanţa, decisiv

 

Etapa a 22-a a fost favorabilă gorjenilor, care ar putea urca pe locul opt, poziţie care le-ar permite să participe la ediţia din acest an a Cupei României. „Acum suntem în grafic. Baia Mare a luat bătaie la Oradea şi ne-a uşurat sarcina. Am înţeles că s-a accidentat apărătorul central Varady şi la echipele astea mici, dacă pierzi un jucător, se dereglează totul", a afirmat Stângă. Energia mai are de disputat din acest sezon două meciuri în deplasare, cu „U" Cluj şi CS Piteşti, şi două acasă, cu HCM Constanţa şi Minaur Baia Mare, cel mai aşteptat fiind, evident, cel cu Constanţa, care ar putea decide campioana. „Acum îi aşteptăm pe cei de la Constanţa la Târgu Jiu, unde se poate decide campionatul şi, dacă jucăm aşa, nu au cum să ne bată", a mai spus Stângă.

„Mă aştept la o suspendare“

 

Tehnicianul se teme însă că nu-şi va putea conduce echipa de pe bancă în acest final de sezon, după ce a demascat corpuţia din arbitrajul românesc. „Mă aştept şi la o suspendare. Nu aţi văzut ce a declarat Valter Dăncescu (preşedintele CCA – n.r.)? O să le aduc probe. Nu înţeleg ce probe vor ei, plicul cu bani? Probele sunt pe DVD la ultimul meci cu Medgidia. Intră ăla în teren şi arbitrul se uită la el, se întoarce şi vorbeşte cu un jucător. Asta nu e corupţie? Nu avem voie să vorbim? Tot handbalul ştie, dar nimeni nu vorbeşte. Toată lumea ştie că se dă. Cică sunt două fete arbitru pe care le-au prins cu plicul cu bani. Să vedem ce măsuri iau. Nu mi-e frică de ei. De ce să-mi fie frică?", a mai declarat Vasile Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS