12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFavoriţi la pariuri

Favoriţi la pariuri

Echipa naţională a României este considerată favorită la casele de pariuri în partida cu Austria din preliminariile CM 2010, care se va disputa mâine la Klagenfurt. Totuşi, cel mai probabil scor este considerat 1-1.

La agenţia Bet-At-Home, tricolorii au o cotă de 2,15 pentru un succes, în timp ce austriecii sunt cotaţi cu 3,15 atât pentru o victorie, cât şi pentru un rezultat de egalitate. Cel mai probabil scor este de 1-1, având o cotă de 6,0 la aceeaşi casă de pariuri.

Interwetten oferă o cotă de 2,3 României pentru o victorie la Klagenfurt, faţă de 2,7 pentru succesul Austriei, scorul cel mai probabil fiind tot de 1-1, cotat cu 6,5. Se oferă, de asemenea, o cotă de 1,7 dacă ambele echipe vor reuşi să înscrie în acest joc.

Şi Astra Sport Bets consideră favorită reprezentativa lui Piţurcă în disputa cu austriecii, oferind o cotă de 2,3 la victorie şi de 3,15 la egal. Pentru primul gol marcat, tricolorii au o cotă de 1,79, în timp ce adversarii, de 2,03.

În cazul în care România va câştiga cele trei puncte puse în joc la Klagenfurt, Stanleybet îi va recompensa pe pariorii care au pronosticat corect cu o sumă de 2,38 ori mai mare decât cea pariată. Conform cotelor afişate, cel mai probabil se vor marca două goluri, iar la handicap pentru Austria, tricolorii au o cotă de 5,05.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS