11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKokoneshi dă indicaţii pe banii lui Condescu

Kokoneshi dă indicaţii pe banii lui Condescu

Impresarul albanez Ştefan Kokoneshi a fost deranjat de faptul că jucătorul său, Blerim Rrustemi, nu a fost oprit în lot după o săptămână de probe la Pandurii, în schimb sârbul Miodrag Andelkovic a semnat un contract de joc înainte de a fi văzut la lucru de antrenorul Sorin Cîrţu. „Am venit în Târgu Jiu cu toată inima să ajut echipa. Am avut o întâlnire cu domnul preşedinte la Federaţie, în Bucureşti, şi mi-a cerut un portar şi un fundaş. Am văzut nişte calităţi la domnul preşedinte, mi s-a părut un om extraordinar. Chestia este că el are foarte multă treabă, iar contactele mai jos de el la acest club sunt ciudate pentru mine. Când au venit de la antrenament şi antrenorul a spus că jucătorul este foarte bun, eu am crezut că deja contractul este făcut. Cîrţu mi-a zis foarte supărat: «Aşa cum a semnat conducerea clubului cu sârbul
Andelkovic, fără să dea probă, aşa să semneze şi jucătorul tău». Acum cine-i vinovat?", a mai afirmat Kokoneshi. Acesta susţine că nu va ocoli pe viitor clubul Pandurii, însă va face afaceri doar cu preşedintele Marin Condescu. „O să fac afaceri cu Pandurii şi în continuare cu multă plăcere. Numai dacă la acest club o să discut cu preşedintele şi nu cu alt angajat", a mai spus albanezul. Ştefan Kokoneshi a comentat şi situaţia tensionată existentă la Pandurii, sugerând conducerii să disponibilizeze câţiva jucători pentru a evita retrogradarea. „Sunt foarte mulţi jucători la Pandurii care nu au ce să caute aici. Nici bună ziua nu ştiu să spună sau poftă bună la masă. Dacă Pandurii vrea să meargă înainte, urgent îi trebuie un portar, un fundaş şi să dea afară şase-şapte jucători – vagabonzii care vin la antrenament cu mâinile în buzunar şi care nu dau nici bună ziua! Dacă nu ia măsuri să dea afară câţiva jucători, să vină la club un om de fotbal, echipa retrogradează", a punctat Kokoneshi.

 

Vasilache, accidentat?

 

Ciprian Vasilache nu s-a pregătit ieri, preferând să privească antrenamentul colegilor de dincolo de gard. Acesta a lăsat să se înţeleagă că ar fi accidentat, însă nu a precizat ce probleme are. „Am o problemă minoră", a spus Vasilache. Medicul echipei Pandurii, Ion Şerban, a declarat că fotbalistul a acuzat dureri la genunchi şi a trebuit să-i dea crezare jucătorului. „Îl doare genunchiul. Poate să fie şi subiectiv, nu poţi controla asta. Ce, nu aţi mai văzut să vii de acasă cu dureri la genunchi? Dacă şi după-amiază îl doare, o să mergem să facem nişte investigaţii", a afirmat Şerban. Vasilache este în conflict tacit cu antrenorul Sorin Cîrţu după ce tehnicianul l-a ignorat în ultimele etape, neincluzându-l nici în lot la ultimele două meciuri. Şi Cardoso s-a accidentat la jocul-şcoală de sâmbătă, însă a efectuat alergări uşoare, urmând să se pregătească normal în câteva zile. În schimb, Alexandru Piţurcă s-a antrenat normal după ruptura fibrilară suferită înaintea partidei cu Unirea Uriziceni şi ar putea fi apt la meciul cu FC Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS