16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDomenech: Trebuie să batem Lituania şi la Paris!

Domenech: Trebuie să batem Lituania şi la Paris!

Raymond Domenech, selecţionerul reprezentativei Franţei, a afirmat că este mulţumit de victoria cu 1-0 contra Lituaniei, dar, în acelaşi timp, susţine că naţionala condusă de el este obligată să câştige şi meciul retur de mâine. „Echipa are un joc bun, dar încă se construieşte, se pregăteşte. Partida s-a disputat într-un context dificil, mai ales din cauza terenului prost, dar este bine că am învins. Sunt fericit că am câştigat, dar mai este şi meciul de miercuri, în care sunt puse în joc trei puncte foarte importante. Toţi jucătorii vor să se califice la Campionatul Mondial şi avem nevoie de o victorie în următoarea partidă“, a spus Domenech.
Atacantul Thierry Henry a afirmat că şi-ar fi dorit mai multe goluri şi a ţinut să-şi felicite în mod special doi dintre colegi, pe Ribery şi Peguy Luyindula. „Se puteau marca mai multe goluri, am jucat foarte bine. Diarra şi Toulalan ne-au permis să excercităm permanent o presiune pe adversari. Fără ei, erai obligat să alergi 70 de metri pentru a recupera balonul. Reuşita lui Franck a fost extraordinară, dar toată echipa a muncit pentru victorie“, a spus Henry.
Sebastien Squillaci a declarat că Franţa a meritat victoria, având în vedere numărul ocaziilor. „A fost un meci foarte important şi trebuia să-l câştigăm pentru a căpăta încredere. Toată lumea a muncit, iar acum am fost răsplătiţi cu cele trei puncte. Sunt foarte fericit, dar cel mai important este să obţinem calificarea la Campionatul Mondial, acest lucru mă interesează cel mai mult“, a spus jucătorul francez. Naţionala condusă de Raymond Domenech ocupă locul trei în Grupa a 7-a cu şapte puncte după patru meciuri, iar miercuri va întâlni tot Lituania, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS