16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci ar antrena Steaua sau Dinamo

Balaci ar antrena Steaua sau Dinamo

Managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci (foto), a declarat duminică seară, la GSP TV, că este convins că ginerele său, Eugen Trică, ar putea fi lider la Universitatea şi că, dacă i s-ar ivi ocazia, ar accepta să antreneze echipele rivale din Bucureşti. „Trică ar deveni liderul Ştiinţei, dar n-am încercat să-l aduc la Craiova" a fost răspunsul la cea mai interesantă întrebare venită din partea fanilor pentru Ilie Balaci. La întrebarea dacă ar accepta să meargă la Steaua sau Dinamo, „Prinţul" a spus: „Ca antrenor da, pentru altă funcţie nu". Totodată, llie Balaci i-a luat apărarea lui Dorel Stoica. „N-am nimic cu Rădoi. Ca mijlocaş nu ştie cu mingea, nu ştie s-o dea, ca fundaş central aş fi vrut să-l văd unu la unu cu Zigic. Vrem să-i aruncăm lui Stoica tot în spate, asta e problema. Ne apucăm să spunem că din cauza lui s-au luat golurile şi de aia l-a trecut la mijloc. Eu spun că «Piţi» l-a trecut pentru că echipa avea cu adevărat nevoie de Stoica la mijloc, un jucător care are viteză de execuţie mai bună decât Rădoi, are pasă lungă, şi faţa echipei s-a schimbat în repriza a doua", a spus Balaci.

 

Prea puţine pase pentru Costea

 

Managerul Ştiinţei a comentat şi prestaţia lui Florin Costea. „Iniţial, când am văzut echipa, aşa am crezut, că va juca pe partea stângă Costea, iar Marica vârf şi Adi Mutu puţin în spate. Mi s-ar părea mai logic ca Florin Costea să joace pe stânga. Dar şi pe dreapta ar fi putut face ceva, însă problema se pune altfel: de la mijlocul terenului, de unde pleacă mingile, câte au ajuns la Costea? Jucăm cu pasă lungă contra lui Vidic? Când vreodată putea să se bată Costea cu Vidic?", se întreabă Balaci.

Şi finanţatorul Adrian Mititelu le-a ţinut partea jucătorilor săi. „Florin Costea a avut o seară mai puţin bună. Însă, Dorel Stoica, lăsând la o parte greşeala cu autogolul, a jucat dezinvolt şi a arătat că este unul dintre jucătorii pe care echipa naţională se poate baza. Florin Costea este jucătorul pe care, dacă nu îl joci, dacă nu este în centrul atenţiei, dacă nu este omul cel mai căutat din teren, nu dă randament. La naţională sunt trei – patru jucători care nu dau pase decât între ei. În toate meciurile pe care le-a jucat la echipa naţională, Costea a avut această problemă. Sunt convins că, într-un an, fraţii Costea vor fi perechea de atacanţi a echipei naţionale", a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII