16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAproape de surpriză

Aproape de surpriză

Gorjenii au fost aproape de un succes important pe terenul finalistei sezonului trecut, „U“ Mobitelco Cluj, însă gazdele au reuşit să egaleze în ultimele 18 secunde, în timpul regulamentar de joc rezultatul fiind egal, 77-77. Cei doi tehnicieni au decis să trimită partida în prelungiri, iar învingătoarea s-a decis la „libere“, tabela „îngheţând“ la scorul de 90-86 (25-28, 12-17, 16-17, 25-15, 13-9) în favoarea ardelenilor. În ciuda acestei înfrângeri, Energia Rovinari nu mai poate rata prezenţa în play-off, însă pentru a obţine locul şapte la finalul sezonului regulat are nevoie de un succes în ultima etapă, cu BC Târgovişte, la Târgu Jiu.
Pentru Energia au evoluat: Energia: Green (2 puncte), Troupe (23), Hafford (21), Jackson (9), Ilie, Apostol, Amărghioalei, Golubovic, B. Popescu (11), Stroescu, Voinescu (3), Trim (17).
Echipa pregătită de Theo Evans a reuşit cel mai frumos meci din acest sezon la Cluj-Napoca, după spusele preşedintelui grupării gorjene, Victor Ponta. „A fost un meci frumos. M-am bucurat de spectacolul oferit şi pot spune că echipa noastră a făcut cel mai bun joc din acest sezon. Prefer să pierdem aşa, jucând frumos, decât să câştigăm jucând urât. Sper să evoluăm la fel de bine şi în play-off şi personal mi-am propus să vin la Cluj la finală. Nu ştiu cu cine va juca finala. Aş vrea cu Energia Rovinari, dar ar fi prea frumos“, a afirmat Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS