10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu şi Kuzmanovic, faţă în faţă

Mutu şi Kuzmanovic, faţă în faţă

Adrian Mutu şi mijlocaşul sârb Zdravko Kuzmanovic, ambii legitimaţi la clubul Fiorentina, au prefaţat meciul pe care naţionalele celor două ţări îl vor disputa sâmbătă, în preliminariile CM 2010, într-un interviu, faţă în faţă, acordat site-ului oficial al grupării din Florenţa.
Duelul dintre Mutu şi Kuzmanovic, în secţiunea specială „Duelli Viola“ a site-ului violachannel.tv, începe cu cei doi jucători cântând imnurile naţionale ale ţărilor de origine, urmate de câteva idei ale fotbaliştilor legate meciul România – Serbia, de sâmbătă. „La Kuzmanovic îmi place puterea sa de luptă şi dorinţa de a nu renunţa niciodată“, a spus Mutu despre colegul său, care l-a rândul său a afirmat despre român următoarele: „Nu-mi place nimic la Mutu. Glumesc, pentru mine Adrian este un mare jucător“.
Cei doi au fost rugaţi apoi de reporterul de la violachannel.tv să spună ceva legat de meciul naţionalelor. „Kuzmanovic, stai liniştit, nu ar trebui să-ţi faci nici o speranţă pentru acest joc“, i-a transmis Mutu sârbului. „Adrian, vreau să-ţi spun că Serbia este mai puternică, vom veni fără frică şi vom învinge“, a spus Kuzmanovic. Sârbul a dat la sfârşitul interviului un pronostic mai mult decât îndrăzneţ pentru meciul de la Constanţa, susţinând că Serbia va câştiga cu scorul de 5-0. La rândul său, Mutu a afirmat că România va câştiga cu scorul de 2-0, printr-o „dublă“ a sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS