12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapidistul Costin Lazăr a refuzat penaltiul oferit gratuit de arbitru

Rapidistul Costin Lazăr a refuzat penaltiul oferit gratuit de arbitru

„Centralul" partidei din Giuleşti a revenit asupra deciziei de a acorda o lovitură de pedeapsă pentru gazde, după ce jucătorul rapidist i-a spus că nu a fost faultat.

Un fapt foarte rar întâlnit pe terenurile de fotbal s-a petrecut la partida Rapid – Oţelul Galaţi, scor 4-0, în care arbitrul Teodor Crăciunescu a revenit asupra deciziei de a acorda o lovitură de pedeapsă pentru gazde, după ce Costin Lazăr i-a spus că nu a fost faultat de Bourceanu. În minutul 64 al jocului, Crăciunescu a indicat punctul cu var, în urma unui duel la marginea careului gălăţean între Costin Lazăr şi Alexandru Bourceanu. Arbitrul originar din Râmnicu Vâlcea a menţinut decizia doar câteva secunde, deoarece fotbalistul Rapidului, Costin Lazăr, i-a transmis că nu a fost faultat de Bourceanu şi că nu trebuie să acorde lovitură de pedeapsă pentru echipa sa. Jocul a fost reluat cu o minge de arbitru. În momentul în care a avut loc faza, Rapid conducea Oţelul cu scorul de 2-0, graţie reuşitelor lui Herea şi Ştefan Grigorie.

 

Fotbalistul refuză
cadourile nemeritate

 

Costin Lazăr şi-a motivat gestul prin care i-a cerut arbitrului Teodor Crăciunescu să nu acorde penalti giuleştenilor în minutul 64, afirmând că Rapid vrea să câştige meciurile doar pe teren şi nu are nevoie de ajutorul nimănui. „Nu am nevoie de nici un premiu pentru acest gest. Aşa am crezut de cuviinţă că trebuie să procedez. Poate, dacă era 0-0, nu mai ziceam nimic, dar şi eu m-am mirat când am văzut că se acordă penalti. Nu ne place să fim ajutaţi. Suntem cu sufletul curat, vrem să jucăm fotbal. Suntem pe val şi nu avem nevoie de ajutor, cel puţin deocamdată. Nu e nici un dubiu asupra victoriei noastre, toată lumea trebuie felicitată pentru acest succes. Mi se pare normal să nu fie acordat penalti dacă nu e", a spus Lazăr la finalul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII