6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaximilian Nicu a pierdut meciul cu echipa lui Marica

Maximilian Nicu a pierdut meciul cu echipa lui Marica

Hertha a pierdut cu 2-0 meciul de la Stuttgart, dar nu şi prima poziţie în clasament, pe care o ocupă în continuare, la un punct distanţă de Bayern.

Lidera la zi din Bundesliga, Hertha Berlin, la care joacă şi mijlocaşul Maximi-lian Nicu, care a primit de curând cetăţenie română, a fost învinsă cu scorul de 2-0, în deplasare, de VfB Stuttgart, formaţie la care este legitimat Ciprian Marica, într-un meci din etapa a 25-a a campionatului Germaniei. După o primă repriză dominată de gazde, dar fără nici un gol, Stuttgart a deschis scorul în minutul 47, prin brazilianul Cacau, şi a majorat diferenţa de pe tabelă graţie reuşitei lui Khedira din minutul 51. La oaspeţi, Maximilian Nicu a fost titular şi a rămas pe teren până în minutul 61, în timp ce antrenorul gazdelor, Markus Babbel, l-a lăsat pe Marica pe banca de rezerve. Stuttgart a urcat pe locul şase în clasament, cu 42 de puncte. Hertha rămâne pe prima poziţie, dar mai păstrează doar un punct avans faţă de Bayern München. Bavarezii s-au impus pe teren propriu cu 1-0 în faţa ultimei clasate, Karlsruhe, prin golul marcat de Sosa în minutul 34.

 

Jula şi Radu au fost titulari

 

În altă partidă, Energie Cottbus – FC Köln, încheiată cu victoria oaspeţilor cu 2-0, la gazde, atacantul român Emil Jula a evoluat până în ultimul minut.
Coechipierul acestuia Ovidiu Burcă a fost rezervă. La Köln, Sergiu Radu a fost titular şi a rămas pe teren până în minutul 79, când a fost înlocuit cu Brosinski. Ambele goluri ale oaspeţilor au fost marcate de slovenul Novakovici, acesta ajungând la cota 14 în actuala ediţie a Bundesligii. Cottbus ocupă penultimul loc în clasament, al 17-lea, cu doar 20 de puncte după 25 de meciuri, în timp ce Köln a urcat pe poziţia a 11-a.

În partida Arminia Bielefeld – Wolfsburg (0-3), Vlad Munteanu a intrat pe teren la gazde în minutul 61.

Golurile au fost marcate de Gentner (‘19), Grafite (‘58) şi Dejagah (‘87). După această înfrângere, Bielefeld se situează pe poziţia a 15-a, ultima neretrogradabilă.

Alte rezultate din campionatul Germaniei: Hoffenheim – Hannover 2-2, Bayer Leverkusen – Eintracht 1-1, Borussia Dortmund – Werder Bremen 1-0, Borussia Mönchengladbach – Bochum 0-1. Aseară, după închiderea ediţiei, s-a jucat meciul Schalke – Hamburg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS