10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea a ajuns pe podium

CSM Vâlcea a ajuns pe podium

CSM Vâlcea 4

Mureşul Deva 1

Stadion „Municipal“, spectatori: 1.500.

Au marcat: Câju ‘20, Roszel ‘39, C. Dinu ‘66, Dobre ‘81 / I. Vaida ‘39.

CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Kutlacick, Goge – I. Popa (‘75, Orac), Sg. Popescu, Dobre, Săceanu – Roszel (‘67, Disney), Câju (‘83, Melcea). Antrenor: Alin Artimon.

Mureşul Deva: Rahoveanu – Albinaru, Vârtic, Dosan, I. Vaida – Satmar (‘58, Pisoiu), Chirciu (‘66, Grigoruţă), Câmpeanu (‘76, E. Vaida), Doboş – Biţiş, Lintaru. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Cartonaş roşu: Kutlacick ‘90.

Au arbitrat: M. Ianovschi – V. Marinescu, P. Iugulescu.

CSM Vâlcea a reuşit să îşi păstreze invincibilitatea în 2009 şi după etapa a patra a returului de campionat. Elevii lui Alin Artimon au evoluat pe propriul teren contra unei formaţii care se luptă pentru evitarea retrogradării, Mureşul Deva. Vâlcenii au atacat încă din start şi, în minutul 20, Câju a deschis scorul, după un şut sec din interiorul careului oaspeţilor. Echilibrul se putea rupe după trei minute, atunci când Roszel a pătruns singur spre poarta adversară şi a fost faultat în postură de ultim apărător de portarul Mureşului, Rahoveanu. Arbitrul a acordat lovitură liberă de la 20 de metri, dar nu şi cartonaş roşu.

Cu cinci minute înainte de final, Deva avea să egaleze cu o execuţie de senzaţie a lui Vaida, şut de la 20 de metri direct în vinclu. Elevii lui Artimon au intrat însă la cabine în avantaj, Roszel marcând cu capul primul său gol pentru CSM.

În partea a doua a întâlnirii, Vâlcea a făcut spectacol şi a marcat alte două goluri, prin Ciprian Dinu (din interiorul careului, după o centrare a lui Câju) şi Dobre (scăpat singur cu portarul advers). CSM a terminat partida în inferioritate, Kutlacik fiind eliminat în chiar ultimul minut, pentru cumul de cartonaşe, dar a ajuns pe poziţia a treia a clasamentului, la un singur punct distanţă de ocupanta poziţiei secunde, Târgu Mureş, şi la trei de lidera Unirea Alba Iulia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS