10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme de lot pentru Artimon

Probleme de lot pentru Artimon

Tehnicianul Clubului Sportiv Municipal, Alin Artimon, are probleme de lot înainte de meciul contra devenilor de la Mureşul. Medicul formaţiei din Zăvoi, Oane Dinescu, spune că atacantul Jaka Stromajer nu are şanse să joace în runda viitoare: „Are o leziune musculară. Nu ştim deocamdată cât de grav este, dar oricum va trebui menajat în următoarele zece zile. Nu cred că poate risca în cazul lui".

De asemenea, Mihuţ şi Roszel sunt uşor accidentaţi, dar ambii au şanse reale de a fi recuperaţi până la ora meciului de sâmbătă. Roszel a efectuat antrenamentul de ieri-dimineaţă, urmând ca şi Mihuţ să intre de astăzi în programul normal al echipei.

Vâlcenii s-au antrenat ieri-dimineaţă la baza sportivă de la Căzăneşti, Alin Artimon dorind ca ultimele şedinţe să se facă pe terenul cu iarbă naturală, şi nu pe terenul sintetic de la baza sportivă din Zăvoi. „Mingea sare altfel pe sintetic, e recomandat să ne antrenăm pe iarbă naturală. Urmează un meci dificil pe care ne dorim foarte mult să-l câştigăm", a spus antrenorul care va reveni pe bancă după etapa de suspendare dictată de Comisia de Disciplină a FRF, în urma eliminării de la partida cu FC Bihor Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS