10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudokanii craioveni, fără medalii la CN de tineret

Judokanii craioveni, fără medalii la CN de tineret

Judoka de la CSM – LPS „Petrache Trişcu" Craiova au participat recent la finala Campionatului Naţional de judo tineret (Under 23) individual. Competiţia desfăşurată la Oradea a adunat la start 200 de sportivi, 78 de fete şi 122 de băieţi. Nici unul dintre cei cinci craioveni prezenţi în concurs nu a reuşit să obţină medalie. Cel mai aproape de podium au fost Adelina Ispas (70 kg) şi Adrian Nicola (90 kg), ambii clasându-se la final pe locul cinci.

Antrenorul Mihai Voinea a spus ieri că sportivii din Bănie sunt totuşi destul de mici faţă de adversari. „Concursul de la categoria de vârstă tineret este destul de obositor pentru ei. Sunt în primii ani de juniorat şi au înfruntat adversari cu patru-cinci ani mai mari. Adelina Ispas s-a accidentat la coastă în primul meci, cu Roxana Moisă din Iaşi, şi a pierdut. Ulterior, Moisă a câştigat medalia de aur. Apoi, după disputa cu Moisă, chiar şi accidentată, Adelina a obţinut două victorii, dar a fost învinsă în meciul pentru medalia de bronz de Laura Cozma din Deva. Adrian Nicola a pierdut meciul pentru bronz în faţa lui Andrei Muntean din Sibiu", a spus tehnicianul.

Ceilalţi trei craioveni prezenţi la Oradea, Mihaela Gavat (57 kg), Ionel Pârvu (81 kg) şi Dănuţ Staicu (81 kg), nu s-au clasat în primii şapte la categoriile lor.

Cei cinci judoka, dar şi alţi colegi de la CSM – LPS Craiova vor concura la sfârşitul acestei săptămâni la Piteşti, la etapa de zonă a Campionatului Naţional de judo rezervat juniorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS