6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoichiţă, în semifinalele Cupei Ciprului

Stoichiţă, în semifinalele Cupei Ciprului

Formaţia antrenată de tehnicianul român Mihai Stoichiţă, AEL Limassol, s-a calificat în semifinalele Cupei Ciprului, după ce în manşa secundă a sferturilor a învins, pe teren propriu, scor 2-0, echipa Ethnikos Achna, iar în tur remizase în deplasare, scor 1-1. Golurile lui AEL au fost reuşite de Kerkez, în minutul 52, şi de Helio Roque, în minutul 70. Atacantul român Adrian Mihalcea a fost titular la echipa lui Stoichiţă, în timp ce fundaşul Adrian Iordache nu a fost folosit.
Mihai Stoichiţă a preluat AEL Limassol la începutul acestui an, iar în această perioadă a înregistrat un singur eşec, cu Omonia Nicosia, pe teren propriu, scor 0-2. În rest, a obţinut şase victorii şi două remize, iar echipa se situează pe locul şase în clasament, cu 40 de puncte.
Tot în semifinale s-a mai calificat şi APOP Kinyiras, care a dispus de Omonia Nicosia cu scorul general de 3-0, în timp ce săptămâna viitoare sunt programate meciurile retur dintre Enosis Paralimni – Apollon Limassol (în tur 1-2) şi APOEL Nicosia – Ermis (în tur 1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS