10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho: Nu am avut noroc

Mourinho: Nu am avut noroc

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Internazionale Milano, a declarat la finalul întâlnirii pierdute în faţa lui Manchester United, cu 2-0, că nu poate fi supărat pe echipa sa în urma prestaţiei pe care a avut-o pe „Old Trafford“, deoarece jucătorii săi au fost ocoliţi de şansă.
„Eşti furios şi frustrat atunci când formaţia ta nu joacă bine, când nu se poate exprima pe teren ori când evoluează cu frică. Dacă după o astfel de partidă încearcă cineva să-mi critice elevii, mai întâi trebuie să mă omoare pe mine. Inter a jucat fantastic în această seară, dar, din păcate, norocul nu a fost de partea noastră“, a opinat fostul tehnician al lui Chelsea şi FC Porto.
Mourinho a mai spus că gruparea „nerazzurra“ a dat dovadă de multă personalitate în confruntarea cu Manchester şi consideră că diferenţa de scor este exagerată, deoarece atacanţii săi au ratat ocazii clare de gol: „După ce gazdele au deschis scorul chiar în debutul meciului, echipa mea a avut cea mai bună replică posibilă. Inter a atacat, şi-a creat mai multe oportunităţi de a înscrie, dar am fost lipsiţi de şansă. Nu trebuie uitat că am jucat împotriva unui adversar de clasă mondială. Probabil că Italia jubilează după eliminarea noastră, însă precizez că titlul în Serie A va fi al nostru“.
Atacantul  Zlatat Ibrahimovic s-a declarat extrem de dezamăgit de ratarea calificării în sferturile Ligii Campionilor în favoarea lui Manchester United: „Singurul lucru pe care nu l-am reuşit a fost să marcăm. Ei au punctat chiar la începutul reprizelor şi ne-au demoralizat puţin. Sunt foarte trist în urma acestui eşec deoarece câştigarea trofeului era principalul meu obiectiv. Trebuie să ne revanşăm faţă de suporteri şi să cucerim al treilea titlu consecutiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS