16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBerti Văsuică a debutat cu dreptul

Berti Văsuică a debutat cu dreptul

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova, condusă de pe margine de noul antrenor, Berti Văsuică, dar şi de Puşa Dina, a produs sâmbătă una dintre surprizele rundei, reuşind să se impună, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 în faţa puternicei formaţii Ştiinţa Bacău, într-un joc din penultima rundă a sezonului regulat al Diviziei A1. Încurajate de pe bancă de Văsuică, oltencele au prestat un joc dezinvolt, în timp ce moldovencele, conduse de selecţionerul naţionalei feminine de volei, Florin Grapă, au fost de nerecunoscut.
SCM-U a câştigat primele două seturi, cu 25-21, respectiv 25-17, dar l-a cedat pe al treilea (25-22). În setul patru, formaţia din Bănie, susţinută de un public numeros, s-a impus cu 25-22, trecându-şi în cont al cincilea succes în acest sezon din 21 de partide disputate. La SCM-U au jucat: Drâmboi, Vasinca, Cocoş, Toteva, Mincă (cpt.), Bucur, Mozgon-libero. A mai intrat: Popovici.
În această rundă s-au mai înregistrat câteva rezultate-surpriză: Tomis Constanţa a zdrobit campioana CSU Galaţi, scor 3-0, iar CSM Lugoj a fost învinsă în Capitală de Rapid Bucureşti, scor 3-2. Celelalte rezultate: Penicilina Iaşi – CSM Sibiu 3-0, Unic Piatra Neamţ – Neumarkt Târgu Mureş 3-1 şi Dinamo Bucureşti – Dacia Mioveni 3-0. SCM-U Craiova rămâne pe locul nouă, cu 26 de puncte, fiind urmată de CSM Lugoj (24 p), Rapid Bucureşti (24 p) şi CSM Sibiu (23). Sâmbătă, în ultima rundă din sezonul regulat, echipa din Bănie va juca în deplasare cu CSM Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII