10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, deplasare de coşmar

Energia, deplasare de coşmar

Echipa masculină de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul formaţiei Bucovina Suceava într-un joc din cadrul etapei a 18-a, deplasarea fiind mai dificilă decât meciul în sine pentru gorjeni.
„O să mergem 780 km pentru a ajunge la Suceava. Reşiţa şi Dinamo au plecat cu avionul. Noi nu avem aeroport aici. Va fi un coşmar, o să fie eforturi supraomeneşti. Mâine (vineri – n.r.) plecăm şi o să mergem toată ziua, iar sâmbătă dimineaţă avem meci. Am văzut Suceava. E o echipă cu elan, nu e cine ştie ce, dar joacă acasă. O să încercăm să facem o surpriză“, a declarat Stângă.
Tehnicianul nu a pierdut prilejul să-i condamne din nou pe cei din Federaţia Română de Handbal, vinovaţi pentru programul dens de jocuri.
 „Jucăm la Suceava, la Timişoara, după aceea vor fi două etape intermediare şi terminăm în mai, după care avem o grămadă de luni libere. Campionatul se încheie însă în iunie. Federaţia a întocmit programul. Se vede lipsa Ligii Profesioniste. Suntem la mâna Federaţiei“, a concluzionat antrenorul gorjenilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS