10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJula a înscris, dar Cottbus a fost învinsă

Jula a înscris, dar Cottbus a fost învinsă

Atacantul român Emil Jula (foto) a înscris sâmbătă un gol în partida pe care Energie Cottbus a pierdut-o în deplasare, scor 2-3, în faţa echipei VfL Bochum, în etapa a 22-a din Bundesliga. Energie a deschis scorul în minutul 2, prin Iliev, Epalle a egalat pentru gazde (‘12), Jula i-a adus din nou pe oaspeţi în avantaj (‘50), însă Bochum a reuşit să mai puncteze de două ori (C. Fuchs ‘54, Pfertzel ‘80), obţinând astfel victoria. Golul pe care l-a marcat în partida de sâmbătă este cel de-al doilea reuşit de Jula în acest sezon al Bundesligii, primul înscriindu-l în etapa a 15-a, în partida pe care Energie Cottbus a câştigat-o în fieful Borussiei M’ Gladbach, cu scorul de 3-1.
În alt meci din runda a 22-a a primei ligi germane, FC Köln a remizat cu Arminia Bielefeld, scor 1-1. În această partidă, ambii români din loturile celor două formaţii, Sergiu Radu, respectiv Vlad Munteanu, au fost introduşi în teren pe parcursul reprizei secunde. Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Petit, iar oaspeţii au stabilit scorul final, prin Katongo, în minutul 43. Atacantul român al lui FC Köln, Sergiu Radu, a fost introdus pe teren în minutul 67, în timp ce mijlocaşul lui Arminia Bielefeld, Vlad Munteanu, a intrat în joc în minutul 83.
Mijlocaşul de origine română Maximilian Nicu a fost integralist în partida din etapa a 22-a pe care formaţia sa, Hertha Berlin, a câştigat-o sâmbătă, acasă, în faţa Borussiei Monchengladbach, cu scorul de 2-1 (Voronin ‘28, Dardai ‘44). Conform selecţionerului Victor Piţurcă, Max Nicu este în atenţia sa pentru o eventuală convocare la lotul tricolor.
Iată rezultatele înregistrate în celelalte partide care s-au disputat în runda a 22-a a Bundesligii: Eintracht Frankfurt – Schalke 1-2 (M. Fink ‘81 / Rafinha ‘39, Westermann ‘83), Hannover 96 – Bayer Leverkusen 1-0 (Bruggink ‘33), Borussia Dortmund – Hoffenheim 0-0. Partidele Hamburger SV – Wolfsburg, Karlsruhe – VfB Stuttgart şi Werder Bremen – Bayern München s-au disputat aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS