24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRada, Nae şi Panait s-au transferat la CS Otopeni

Rada, Nae şi Panait s-au transferat la CS Otopeni

CS Otopeni, una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon, a făcut câteva achiziţii cu doar o zi înaintea startului returului. Este vorba de fundaşul Ionuţ Rada, împrumutat de la Steaua, de portarul Eugen Nae de la FC Braşov şi de apărătorul Bogdan Panait, tot de la formaţia de sub Tâmpa.
„CS Otopeni a transferat pe ultima sută de metri încă trei fotbalişti: Ionuţ Rada, Eugen Nae şi Bogdan Panait. Rada îşi dorea de mai mult timp să evolueze la noi şi ne bucurăm că am reuşit până la urmă să-l aducem. În acest moment avem o echipă cu care chiar credem că vom evita retrogradarea“, a declarat directorul de imagine al clubului CS Otopeni, Lucian Ionescu.
Eugen Nae a mai evoluat în perioada 2000-2004 la Steaua, în 2004-2007 la FC Naţional şi din 2007 până în prezent la FC Braşov. Fundaşul Bogdan Panait a jucat între 2003 şi 2009 la FC Vaslui, însă în sezonul 2006-2007 a fost transferat la Steaua, dar nu a convins, şi după numai un tur de campionat a revenit la echipa moldoveană. La începutul acestui an, tehnicianul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a decis să se dispenseze de serviciile sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS