7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea vrea trei puncte la Turda

CSM Vâlcea vrea trei puncte la Turda

Arieşul Turda – CSM Vâlcea
Stadion „Arieşul“ – Turda, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Arieşul: M. Moldovan – Paşca, D. Miclea, Tânc – Bilia, Cristea, Pintea, Dianu – Pereş, Lupaşcu, Dâmbean. Antrenor: Alexandru Pelici.
CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, Dinu, Kutlacik, Goge – Pasăre, Gârlă, S. Popescu, Roszel – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: M. Avram – C. Savu, T. Călin.

 

Gruparea din Zăvoi îşi doreşte să debuteze cu dreptul în retur şi atacă promovarea.

CSM Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Turda, primul meci din returul campionatului, în faţa unui adversar incomod, Arieşul, dar elevii lui Alin Artimon sunt decişi să debuteze cu un succes.
Gazdele au terminat turul de campionat pe poziţia a zecea a clasamentului şi sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.
De partea cealaltă, oltenii reîncep lupta de pe locul patru al ierarhiei din Seria a II-a, la trei puncte distanţă de a doua clasată, FC Drobeta, şi la şase de lidera Unirea Alba Iulia. În mod normal, Alin Artimon nu va face schimbări faţă de echipa care a învins Pandurii Târgu Jiu în ultima partidă amicală înainte de startul returului.
Singura surpriză ar putea fi titularizarea lui Daniel Orac, ultimul venit, dar cel mai probabil fotbalistul Pandurilor va fi introdus în teren pe parcursul întâlnirii. CSM nu se va putea baza pe Iulică Popa şi Răzvan Dobre, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.
Tehnicianul Alin Artimon spune că un succes la Turda este foarte important pentru gruparea din Zăvoi: „Este important să începem bine returul. Primele etape sunt edificatoare pentru confirmarea sau infirmarea obiectivului de promovare pe care-l avem. Turda va juca defensiv, trebuie să găsim soluţii pentru a ajunge uşor la poartă“.
Şi Dorin Mihuţ spune că aşteaptă un succes la debutul pentru CSM: „Eu am mai lucrat la Oradea cu domnul Artimon. Este un antrenor model, cu metode noi. Sper să-l ajutăm cu toţii pentru îndeplinirea obiectivului de promovare. Vrem trei puncte la Turda. E important să începem bine“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII