6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament la Timişoara

Antrenament la Timişoara

Delegaţia Universităţii Craiova a plecat ieri-dimineaţă, cu avionul, spre Iaşi, cu o „escală“ la Timişoara, deoarece între Bănie şi capitala Moldovei nu există cursă directă. Ajunşi în oraşul de pe Bega, oltenii au efectuat ieri, începând cu ora 11.00, un antrenament pe unul dintre terenurile Timişoarei. Universitatea a plecat apoi cu o cursă de linie din Timişoara, ajungând ieri după-amiază la Iaşi, fiind cazaţi la hotelul Ramada. Craiovenii vor rămâne la Iaşi până mâine.
Finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, nu a însoţit echipa în deplasarea cu avionul, dar este posibil să ajungă astăzi la meci. De altfel, el declarase zilele trecute că vrea să-i sprijine moral pe băieţi în această deplasare. „Cred că, dacă sunt alături de ei, în tribună, o să reuşesc să le insuflu puţin din puterea mea psihologică“, a spus finanţatorul Ştiinţei.
„Ştim că Universitatea are un lot omogen, are mulţi tineri de valoare, dar suntem conştienţi de posibilităţile noastre. Craiova e organizată foarte bine, are un antrenor italian care şi-a demonstrat calităţile în Liga I, deci va trebui să fim foarte atenţi (…) Noi am făcut o pregătire bună, băieţii au fost concentraţi şi s-au comportat excelent la antrenamente. Suntem mulţumiţi şi de achiziţii, aşteptăm mult de la fiecare dintre jucătorii noştri“, a spus despre meciul de astă-seară asistentul lui Bergodi, team managerul Renzo Rossi pentru www.craiovamaxima.ro.
Ieri după-amiază a ajuns la Federaţia Română de Fotbal cartea verde a fotbalistului brazilian Leandro da Silva. Mijlocaşul sosit de la formaţia cehă Banik Most ar putea debuta astăzi în tricoul Politehnicii Iaşi, în partida cu Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS