5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi, nemulţumit de oferta Galatei

Hagi, nemulţumit de oferta Galatei

Gică Hagi a recunoscut că a negociat cu formaţia turcă Galatasaray pentru a prelua postul de antrenor. „Regele“ a dezvăluit că discuţiile nu s-au concretizat deoarece fostul său club i-a oferit un contract valabil pe şase luni, iar îl îşi dorea unul pe doi ani.
„Eu am vrut pe doi ani, ei au vrut pe şase luni şi nu am căzut de acord. Interes a existat din partea ambelor părţi, dar eu am vrut să rămân pentru un proiect, nu pentru o perioadă scurtă“, a spus Hagi pentru Sport.ro.
Hagi a adăugat că sunt şanse să mai fie ofertat de Galatasaray şi pe viitor, deoarece s-a despărţit în condiţii amiabile de başkanii clubului din Istanbul.
„Nu s-au supărat că i-am refuzat. Eu le-am mulţumit că s-au gândit la mine şi a rămas pe altădată. Când primeşti o ofertă de la o echipă mare cum este Galatasaray, nu ai cum să nu discuţi“, a precizat tehnicianul român.
Germanul Michael Skibbe a fost concediat la începutul acestei săptămâni din funcţia de antrenor al lui Galatasaray Istanbul, ca urmare a eşecului suferit duminică, pe teren propriu, cu Kocaelispor, scor 2-5, iar presa din Turcia susţinea că postul vacant ar putea fi ocupat de Gheorghe Hagi. În cele din urmă, fostul fundaş Bulent Korkmaz a fost numit în funcţia de antrenor al formaţiei „Cim-bom“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS