6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-CSSU a făcut spectacol

SCM-CSSU a făcut spectacol

Baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova au câştigat duminică partida de pe teren propriu, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 79-45 (26-7, 14-12, 23-14, 16-12), meci din cadrul rundei a 18-a din Divizia A. Elevele lui Liviu Manea şi-au dominat adversarele din primul până în ultimul minut, şi chiar au făcut spectacol în multe momente ale jocului.
Omul meciului a fost Cristina Ciocan. Fundaşul lotului naţional de senioare al României a stabilit un record, izbutind 17 pase decisive. Ciocan a înscris 20 de puncte şi a avut un indice al eficienţei de 33. În runda a 15-a, altă jucătoare de la SCM-CSSU, Alexandra Cutaş, stabilea un record al acestei ediţii de campionat marcând 11 coşuri de la mare distanţă, din 13 încercări.
„A fost un meci bun făcut de noi, ne-am apărat bine, am băgat mingea în coş şi a fost o partidă destul de uşoară. Au mai fost unele greşeli, însă important este că fetele s-au descurcat foarte bine“, a declarat Liviu Manea, antrenorul formaţiei SCM-CSSU Craiova.
Formaţia din Bănie a început jocul în formula: Ciocan (20 puncte), A. Cutaş (28), C. Cutaş (7), Chirilă (3), A. Ştefan (18). Au mai intrat: Haas (2), Lungu (1) şi Gligă. Oltencele ocupă locul 9 în Divizia A, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul opt, CSM U Oradea.
Următoarea partidă pentru baschetbalistele de la SCM-CSSU este programată  mâine, tot pe teren propriu, de la ora 18.00, în compania formaţiei Teleorman Alexandria, echipa clasată pe locul secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS