14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cîrţu a remarcat jucătorii adverşi

Sorin Cîrţu a remarcat jucătorii adverşi

Pandurii – CSM Vâlcea 1-2
Teren sintetic – Târgu Jiu, spectatori: 300.
Au marcat: Păcurar ‘15 – pen. / Câju ‘24, ‘44.
Pandurii: Stanca – Rusu, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Simion, Stângă, Păcurar, Stancu – Vasilache, Piţurcă. Au mai evoluat: Mingote, Hidişan, Martinovic, Luţu, Pârvu, Tilincă, Murgan. Antrenor: Sorin Cîrţu.
CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, Dinu, Kutlacik, Goge – Pasăre, Gârlă, S. Popescu, Roszel – Stromajer, Câju. Au mai evoluat: Rusandu, Săceanu, Boroiban, Melcea, Pârvu. Antrenor: Alin Artimon.
Au arbitrat: I. Ţuţurigă – M. Popescu, P. Tutunaru.

Pandurii au dezamăgit în amicalul cu CSM Vâlcea, „Sorinaccio“ lăudându-i pe jucătorii împrumutaţi de gorjeni la divizionara secundă, Stromajer şi Kutlacik.

Cu o săptămână înaintea startului returului, Pandurii şi-a testat formula de echipă cu care va aborda jocul cu liderul Ligii I, însă echipa lui Cîrţu s-a conservat în faţa divizionarei secunde CSM Râmnicu Vâlcea, evoluând fără nerv şi fără orizont. Chiar dacă au deschis scorul prin Păcurar, din penalti, gorjenii s-au văzut conduşi la pauză, Câju reuşind să întoarcă rezultatul, asistat de fiecare dată de Stromajer. Odată cu schimbările, partida s-a „diluat“ şi mai mult. Piţurcă a ratat şansa egalării în minutul 68, când a reluat slab cu capul de la zece metri, iar ex-craioveanul Săceanu l-a scuipat pe Tilincă, fiind eliminat.
Antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon, consideră victoria împotriva pandurilor doar una de moral înaintea reluării campionatului. „E o victorie într-un joc amical care nu contează decât din punct de vedere tehnico-tactic. Nu trebuie supralicitat acest rezultat pentru că nu are valoare decât pentru un tonus psihic bun. Cred că suntem pregătiţi să începem campionatul“, a spus Artimon.

Amendă şi modificări în lot

Deranjat de atitudinea elevilor săi, antrenorul Sorin Cîrţu a anunţat că înfrângerea în faţa divizionarei secunde nu va rămâne nepedepsită. „Dacă te execută o echipă de Liga a II-a în felul acesta, îţi dai seama că la nivelul diviziei A eşti o victimă sigură. Important este să învăţăm din ce s-a întâmplat sâmbătă. O să-i atenţionăm într-un mod mai aparte pe jucători. Mă gândesc la o amendă destul de consistentă“, a spus Cîrţu. Acesta a afirmat că jucătorii împrumutaţi de Pandurii la Vâlcea, Stromajer şi Kutlacik, ar trebui să revină la Târgu Jiu în locul altora care nu au demonstrat că merită să facă parte din lotul grupării gorjene. „Vreau să facem modificări în lot. Cred că sunt nişte jucători care ar trebui să părăsească echipa şi să vină alţii. Mă gândesc la jucătorii împrumutaţi. Kutlacik şi Stromajer ar trebui să facă parte din lotul nostru, chiar dacă nu au fost cu noi în pregătire. Unii jucători consideră că sunt foarte importanţi pentru echipa asta şi vreau să le arăt că nu este aşa“, a tunat Cîrţu. „Nu se pune problema ca Stromajer şi Kutlacik să plece de la noi. Cîrţu a vorbit la supărare. Poate vom mai lua noi de la Pandurii unu-doi jucători, sub formă de împrumut“, a replicat Florin Verigeanu, directorul general al CSM Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS