13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu are meciul lui cu Dinamo

Condescu are meciul lui cu Dinamo

Războiul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo se poartă pe două fronturi. Gorjenii vor ultima rată din transferul lui Vranjkovic, în timp ce bucureştenii cer 500.000 de euro pentru cedarea definitivă a lui Ilie Iordache. Dinamo mai avea de achitat pandurilor 257.000 de lei pentru Vranjkovic, sumă scadentă în martie 2007, şi pe care şi-a asumat-o, însă nu a mai plătit-o niciodată. Conform contractului dintre cele două părţi, în fiecare zi de neplată peste data scadentă s-a perceput o penalizare de 1% şi suma a ajuns la aproximativ două milioane de lei.
„Le înţeleg supărarea celor de la Dinamo, un club care a crezut că era aproape să ne păcălească să nu dea nici un ban pentru Vranjkovic şi să dăm noi banii pentru Iordache. Am legat transferul lui Iordache de achitarea datoriilor restante în urma vânzării lui Vranjkovic. În octombrie 2008, practic s-au făcut că uită de această datorie, care la acea dată ajunsese undeva la 1,5 milioane de lei. Eu întotdeauna am fost de acord cu transferul definitiv al lui Iordache în cazul în care compensam acea datorie“, a declarat Condescu. Conform articolului 4 din acordul de transfer al lui Vranjkovic la Dinamo, jucătorul revine automat la Pandurii dacă bucureştenii nu plătesc, fiind posibil ca gorjenii să activeze această clauză.
Gruparea gorjeană va fi judecată mâine, la Comisia pentru Statutul Jucătorului în cazul „Ilie Iordache“ şi speră să-i fie ridicată sancţiunea de neprogramare. „CSJ a judecat cazul Iordache doar pe documentele depuse de Dinamo, iar decizia de neprogramare s-a luat pe documente neînsuşite de Pandurii. Borcea voia să ne păcălească. E dureros să crezi că poţi să pui mâna pe 500.000 de euro şi
să-ţi scape printre degete. Nu vom plăti nici un ban pentru transferul lui Iordache, cu riscul neprogramării. Am informat FRF şi LPF, unde am depus actele şi aşteptăm decizia de marţi. Dacă nu vor ridica sancţiunea de neprogramare, ne vom adresa UEFA“, a declarat Marin Condescu. În plus, acesta susţine că semnătura de pe acordul de transfer al lui Ilie Iordache nu-i aparţine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS