10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni debutează în play-off

Voleibaliştii craioveni debutează în play-off

După două săptămâni de pauză, Divizia A2 de volei masculin se va relua astăzi, cu faza a II-a, play-off, în sistem eliminatoriu, cel mai bun din trei meciuri. Voleibaliştii SCM-Universitatea Craiova, lideri în seria est după prima fază, întâlnesc astăzi, pe teren propriu, de la ora 13.00, ocupanta ultimului loc, CS Videoclip Ploieşti. Antrenorul craiovenilor, Bertholt Văsuică, spune că din această fază a competiţiei orice meci este important: „Fiind sistem eliminatoriu, va trebui să ne concentrăm la fiecare întâlnire. Vrem ca în partidele din play-off să ne pregătim cât mai bine pentru turneul final“. Echipa craioveană nu se confruntă cu nici o problemă de lot pentru partida de astăzi. În acest sezon, oltenii s-au mai întâlnit de două ori cu ploieştenii, câştigând de fiecare dată fără probleme. Celelalte partide din etapa I a play-off-ului: CSMU LPS Suceava – CSM Târgovişte, CSM Bucureşti – CSS CFR Agronomia Bucureşti şi CSU CSS Galaţi – CS Niro Guard Bucureşti.

 

Mincă joacă împotriva Rapidului

 

Voleibalistele de la SCM-U Craiova întâlnesc astăzi, în deplasare, echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a din Divizia A1. Cele două combatante se află în partea inferioară a clasamentului, Rapid pe locul 11 (penultimul), Craiova pe nouă, şi au nevoie de puncte pentru evitarea retrogradării. SCM-U a mai întâlnit Rapidul de trei ori în acest sezon, de două ori în Cupă şi o dată în campionat, oltencele impunându-se de fiecare dată.

Formaţia din Bănie a ajuns ieri în Capitală, de la Galaţi, unde, miercuri şi joi, a disputat cele două partide din sferturile Cupei României, în compania campioanei CSU Metal. Craiovencele, pregătite de Puşa Dina, au pierdut ambele meciuri cu Metal, cu acelaşi scor, 3-0. „Meciurile cu Galaţi au fost de pregătire pentru cel de astăzi, cu Rapid. În prima partidă, fetele noastre au evoluat destul de slab, pierzând seturile la 17, 7 şi 11, dar în cel de-al doilea meci s-a văzut un progres. Am fost învinse la 18, 18, 8. Am încercat să menajez titularele pentru partida cu Rapid“, a explicat antrenoarea Puşa Dina. Antrenoarea secundă, Daniela Mincă, va debuta ca jucătoare la SCM-U în meciul de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS