6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVicenţiu Neagoe, bătut pentru imnul Universităţii

Vicenţiu Neagoe, bătut pentru imnul Universităţii

Directorul Departamentului Relaţii Publice al Ştiinţei, Vicenţiu Neagoe, a fost bătut ieri după-amiază în Bucureşti, în zona stadionului „Ştefan cel Mare“. „Vice“ se afla în autobuz şi urma să ajungă la Ambasada Turciei, pentru a obţine viza lui Wobay, necesară acestuia ca să plece luni cu echipa în Antalya.

La un moment dat, telefonul oficialului alb-albastru a început să sune, acesta având setată ca sonerie imnul Universităţii. Trei tineri care se aflau în apropierea lui Neagoe au fost deranjaţi de acest lucru, motiv pentru care au aşteptat ca olteanul să coboare, l-au urmărit până pe o stradă lăturalnică, după care s-au năpustit asupra lui, lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele. Vicenţiu Neagoe s-a ales cu ochii vineţi şi cu multiple leziuni pe corp.

„Totul s-a petrecut foarte repede. M-au înjurat că sunt oltean şi au început să mă lovească. Nu pot să bag mâna în foc că respectivii erau fanii lui Dinamo, deşi aşa mi-au lăsat impresia. Nu sunt probleme grave, nu e nevoie de spitalizare“, a spus Neagoe. „Vice“ a mai avut probleme în Bucureşti, acum doi ani fiind agresat de suporterii rapidişti, după ce Ştiinţa reuşea să termine la egalitate, scor 1-1, sub podul Grant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII